Omituisin väite jonka olet kuullu...?

Alkuperäinen kirjoittaja juu:
Alkuperäinen kirjoittaja terapian tarpeessa:
Alkuperäinen kirjoittaja juu:
Alkuperäinen kirjoittaja terapian tarpeessa:
Alkuperäinen kirjoittaja Cinnamon Lee:
Alkuperäinen kirjoittaja terapian tarpeessa:
Että karjalanpaistilihat on parempi pyöräyttää pannulla ennen uuniin laittamista sen vuoksi, että se sulkee lihan syyt :D
Mitä on syyt?
No, kuitenkin. Lihat jos paistaa pannulla ennen uuniin laittoa niin ne "sulkeutuu" ja on mehukkaampia. Mut ehkä ne on karjalanpaistissa niin vedessä ettei sillä ole väliä?
Ei sulkeudu, tuo on 1600 luvulta oleva legenda :I) Ei pidä paikkaansa.

Ainoastaan grillattu eli pannulla paistettu liha on erimakuista, eli ruskistaa ja antaa makua lihaan :)

Miksi kaikki tv-kokit sitten väittää muuta?
Kokit uskovat legendoihin...
No millä sä sitten perustelet tuon väittämäsi?
Jos oikeasti lihan "syyt" sulkeutuisivat pannulla paistaessa, mitäs luulisit, mitä lihoille tapahtuisi uunissa?
 
joo joo
Alkuperäinen kirjoittaja terapian tarpeessa:
Alkuperäinen kirjoittaja juu:
Alkuperäinen kirjoittaja terapian tarpeessa:
Alkuperäinen kirjoittaja juu:
Alkuperäinen kirjoittaja terapian tarpeessa:
Alkuperäinen kirjoittaja Cinnamon Lee:
Alkuperäinen kirjoittaja terapian tarpeessa:
Että karjalanpaistilihat on parempi pyöräyttää pannulla ennen uuniin laittamista sen vuoksi, että se sulkee lihan syyt :D
Mitä on syyt?
No, kuitenkin. Lihat jos paistaa pannulla ennen uuniin laittoa niin ne "sulkeutuu" ja on mehukkaampia. Mut ehkä ne on karjalanpaistissa niin vedessä ettei sillä ole väliä?
Ei sulkeudu, tuo on 1600 luvulta oleva legenda :I) Ei pidä paikkaansa.

Ainoastaan grillattu eli pannulla paistettu liha on erimakuista, eli ruskistaa ja antaa makua lihaan :)

Miksi kaikki tv-kokit sitten väittää muuta?
Kokit uskovat legendoihin...
No millä sä sitten perustelet tuon väittämäsi?
Jos oikeasti lihan "syyt" sulkeutuisivat pannulla paistaessa, mitäs luulisit, mitä lihoille tapahtuisi uunissa?
Vähän turha vängätä tästä, koska ruoka on ehdottomasti parempaa jos sen käyttää pannula ennen uuniin laittamista oli sitten kyse karjalanpaistista tai kokonaisesta paistista. Että kävi miten kävi niin jokainen joka osaa laittaa hyvää ruokaa sen tekee!!

 
Alkuperäinen kirjoittaja terapian tarpeessa:
Alkuperäinen kirjoittaja juu:
Alkuperäinen kirjoittaja terapian tarpeessa:
Alkuperäinen kirjoittaja juu:
Alkuperäinen kirjoittaja terapian tarpeessa:
Alkuperäinen kirjoittaja Cinnamon Lee:
Alkuperäinen kirjoittaja terapian tarpeessa:
Että karjalanpaistilihat on parempi pyöräyttää pannulla ennen uuniin laittamista sen vuoksi, että se sulkee lihan syyt :D
Mitä on syyt?
No, kuitenkin. Lihat jos paistaa pannulla ennen uuniin laittoa niin ne "sulkeutuu" ja on mehukkaampia. Mut ehkä ne on karjalanpaistissa niin vedessä ettei sillä ole väliä?
Ei sulkeudu, tuo on 1600 luvulta oleva legenda :I) Ei pidä paikkaansa.

Ainoastaan grillattu eli pannulla paistettu liha on erimakuista, eli ruskistaa ja antaa makua lihaan :)

Miksi kaikki tv-kokit sitten väittää muuta?
Kokit uskovat legendoihin...
No millä sä sitten perustelet tuon väittämäsi?
Jos oikeasti lihan "syyt" sulkeutuisivat pannulla paistaessa, mitäs luulisit, mitä lihoille tapahtuisi uunissa?
Näyttääkö ja maistuuko sun mielestä liha samalle jos sen paistaa pannulla tai jos sen vaan sulloo uuniin?
 
Alkuperäinen kirjoittaja Cinnamon Lee:
Alkuperäinen kirjoittaja terapian tarpeessa:
Alkuperäinen kirjoittaja juu:
Alkuperäinen kirjoittaja terapian tarpeessa:
Alkuperäinen kirjoittaja juu:
Alkuperäinen kirjoittaja terapian tarpeessa:
Alkuperäinen kirjoittaja Cinnamon Lee:
Alkuperäinen kirjoittaja terapian tarpeessa:
Että karjalanpaistilihat on parempi pyöräyttää pannulla ennen uuniin laittamista sen vuoksi, että se sulkee lihan syyt :D
Mitä on syyt?
No, kuitenkin. Lihat jos paistaa pannulla ennen uuniin laittoa niin ne "sulkeutuu" ja on mehukkaampia. Mut ehkä ne on karjalanpaistissa niin vedessä ettei sillä ole väliä?
Ei sulkeudu, tuo on 1600 luvulta oleva legenda :I) Ei pidä paikkaansa.

Ainoastaan grillattu eli pannulla paistettu liha on erimakuista, eli ruskistaa ja antaa makua lihaan :)

Miksi kaikki tv-kokit sitten väittää muuta?
Kokit uskovat legendoihin...
No millä sä sitten perustelet tuon väittämäsi?
Jos oikeasti lihan "syyt" sulkeutuisivat pannulla paistaessa, mitäs luulisit, mitä lihoille tapahtuisi uunissa?
Näyttääkö ja maistuuko sun mielestä liha samalle jos sen paistaa pannulla tai jos sen vaan sulloo uuniin?
Ei ole kysymys siitä miltä se näyttää, vaan tuosta urbaanista legendasta :)
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja joo joo:
Vähän turha vängätä tästä, koska ruoka on ehdottomasti parempaa jos sen käyttää pannula ennen uuniin laittamista oli sitten kyse karjalanpaistista tai kokonaisesta paistista. Että kävi miten kävi niin jokainen joka osaa laittaa hyvää ruokaa sen tekee!!
Se ei kuitenkaan sulje lihan syitä tai pidä sitä mehukkaana. Syntyvä Maillard-ilmiö kylläkin ruskistaa pinnan ja antaa makua.
 

Yhteistyössä