Omikron-tapaus pikkujouluissa Norjassa - nyt 60 osallistujalla todettu korona, kaikki rokotettuja

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Yhtä moni, rokote ei estä tartuntoja, mistä kertoi jo alkusyksystä Yhdysvaltain tautivirasto CDC ja samaa ovat kertoneet myös Israelin, Britannian, Islannin ym. data.

CNBC: CDC -tutkimus osoittaa, että 74% Massachusettsin tartunnan saaneista oli täysin rokotettuja
CDC: n perjantaina julkaisemien uusien tietojen mukaan noin kolme neljäsosaa Massachusettsin Covid-19 -epidemiaan tartunnan saaneista ihmisistä oli täysin rokotettu.

Uudet tiedot
, jotka julkaistiin Yhdysvaltain viraston Morbidity and Mortality Weekly Report -raportissa, osoittivat myös, että täysin rokotetut tartunnan saaneet kantavat yhtä paljon virusta nenässään kuin rokottamattomat.

"Tämä havainto on huolestuttava ja oli keskeinen löydös, joka johti CDC:n päivitettyyn maskisuositukseen".

CDC:n johtaja tohtori Rochelle Walensky sanoi lausunnossaan. "Maskisuositus päivitettiin sen varmistamiseksi, että rokotettu yleisö ei tietämättään välitä virusta muille, mukaan lukien rokottamattomat tai immuunipuutteiset rakkaansa."

CDC käänsi tiistaina kurssinsa aiempiin ohjeisiinsa nähden ja suositteli täysin rokotettuja amerikkalaisiakin, jotka asuvat alueilla, joilla on korkea Covid -infektioriski, jatkamaan suojamaskien käyttöä sisätiloissa.
CNBC-analyysin mukaan ohjeet kattavat noin kaksi kolmasosaa Yhdysvaltain väestöstä.

Perjantaina julkaistut tiedot perustuvat 469 Covid -tapaukseen, jotka liittyvät useisiin kesätapahtumiin ja suuriin julkisiin kokoontumisiin heinäkuussa Barnstable Countyssa, Massachusettsissa, joka kattaa Cape Codin ja on aivan Martha's Vineyardin ulkopuolella. Tapahtumat pidettiin Provincetownissa NBC Newsin mukaan. Noin kolme neljäsosaa eli 74 % tapauksista tapahtui täysin rokotetuilla ihmisillä, jotka olivat saaneet kahden annoksen mRNA-rokosarjan tai saaneet yhden täysannospistoksen Johnson & Johnsonia.

Kaiken kaikkiaan 274 rokotetulla potilaalla, joilla oli infektio, oli oireita CDC:n mukaan. Yleisimmät sivuvaikutukset olivat yskä, päänsärky, kurkkukipu, lihaskipu ja kuume.

Viiden sairaalaan sijoitetun Covid -potilaan joukosta neljä oli täysin rokotettuja viraston mukaan. Kuolleita ei raportoitu."Jännää miten nämä samat tiedot pitää kertoa aina uudelleen ja uudelleen, aivan kuin piikitys veisi myös muistin tai heikentäisi kognitiivisia kykyjä :(
Tos on bileet kyseessä.

Nythän sä väität, et 74% kaikista tartunnoista olis rokotetuilla.Mutta entä suhteessa, niinkuin kysyin. Tiedätkö, mitä se tarkoittaa?
Tämä kertoo sen miten korona tarttuu rokotettuihin siinä missä rokottamattomiinkin. Ja USA:ssa kesällä rokotekattavuus ei ollut lähellekään tuota prosenttia, eikä mitään rokotepasseja käytössä, joten bileissä oli kumpiakin.
 
vierailija
[QUOTE="vierailija, post: 3393i. enhän piti olla "harvinaista" että rokotettukin saa taudin, mutta aika helposti sen kuitenkin saa. "yllätys"
[/QUOTE]
Ei vaan se tauti pitäisi olla lievempi.
 
vierailija
Tähänkin vastaus tulee olemaan: ottakaa kolmas piikki ja passin saa vain kolme kertaa piikitetyt.
Ei vaan vastaus on: kuinka moni joutuu sairaalahoitoon? Vain sillä on merkitystä. Minulla on ollut jonkinlainen flunssa jokaisena elivuotenani 1-2 kertaa ja sen lisäksi allergiset nuhat n. 10-vuotiaasta lähtien, mutta mitä väliä sillä on? Ei mitään! En ole missannut tavallisen flunssan takia työtä koskaan. Intissä olin pari päivää vapautettuna marssi-, taistelu ja liikuntakoulutuksesta, mutta sen kansantaloudellinen merkitys oli varmaan jopa kokonaispositiivinen.
 
vierailija
[QUOTE="vierailija, post: 3393i. enhän piti olla "harvinaista" että rokotettukin saa taudin, mutta aika helposti sen kuitenkin saa. "yllätys"
Ei vaan se tauti pitäisi olla lievempi.
[/QUOTE]
Ei vaan nimenomaan on sanottu että on harvinaista joskin mahdollista että rokotettu sairastuu, ja jos niin käy niin se on lievemmin. Mutta selvästi rokotetut sairastuu melkein yhtä usein kuin rokottamattomat vastaavissa tilanteissa. Sen takia rokotepassi ei toimi koska tauti leviää, ja vaikka suurin osa ei siitä kärsi niin on ihmisiä jotka sinne sairaalaan joutuu vaikka olisi rokotettu, kuten vanhuksia, siksi kaikkien pitää olla levittämättä sitä tautia, ei voida syyllistää pelkästään rokottamattomia kuten tähän asti, se tie on loppu.
 
vierailija
Norjan pikkujouluissa jopa 100 täysrokotettujen tartuntaa omikronia ja deltaa - Rokote ei suojaa!

MTV: "Viime viikolla Oslossa pidetyistä yli sadan ihmisen pikkujouluista käynnistynyt koronalinko jatkaa laajenemistaan. Nyt pikkujouluissa tartunnan saaneita on jo 90–100, kertoo norjalainen Verdens Gang -lehti.

Koronatartunnan saaneita arvioitiin vielä aiemmin tällä viikolla olleen noin 60, mutta nyt pikkujouluista tartunnan saaneita kerrotaan olevan jopa sata.

60 ihmisistä oli saanut tartunnan norjalaisen energiayhtiön jouluillalliselta viime viikon perjantaina.

Seurue oli siirtynyt illallisen jälkeen yökerholle, josta tartunnan kerrotaan heidän lisäkseen saaneen nyt yli 30 ihmistä.

"Pikkujoululingon" tartunnoista 13 on varmistettu omikron-variantiksi, mutta tällä hetkellä jopa puolia kaikista tartunnoista epäillään omikroniksi, terveysviranomainen kertoo VG-lehdelle.

Kaikki pikkujouluissa koronatartunnan saaneet olivat rokotettuja. Heidät on lähikontakteineen asetettu karanteeniin."


Tuplarokotus ei selvästikään suojaa omikron- tai deltatartunnalta, joten mitä järkeä on koronapassilla, joka on siis aivan selvästi "lupa tartuttaa" -passi?

Tuplarokotettujen massiiviset tartuntamäärät pikkujouluissa kertovat etteivät kyseessä ole mitkään satunnaiset läpivuodot, vaan se etteivät koronarokotteet estä mitenkään koronatartuntoja.

Myös Etelä-Afrikasta vapaasti ilman mitään testejä maahan koronapassilla päässyt tuplarokotettu tartuttaja kertoo sen, ettei Norjalla tai Suomella ole mitään rajoituskeinoja estää "lupa tartuttaa" -passilla maahan tuotavia koronatartuntaketjuja. Silti turhaa ja toimimatonta koronapassia ajetaan työpaikoille ym. kuin käärmettä pyssyyn, miksi???
 
vierailija
Kylla eri versiot aivan samoin kun oli H1N1 ja H2N3 ja .... virukset. Virukset muuntautuvat koska se on niiden tapa selvitä hengissä mahdollisimman pitkään. Se tiedetään, ettei kaikille muodostu niin vahvaa immuniteettia, etteikö tauti voisi joillekin rokotetuille tarttua ja aiheuttaa lievän sairauden. Mitä enemmän keholla on keinoja taistella virusta vastaan sen lievempi versio tai ei tartuntaa.
Värekarvojen täytyy toimia mut voiko ne lamaantua jollakin aineella? Niiden toimintaa ei saisi estää mitenkään!
 
vierailija
Alkuperäinen kirjoittaja ost: 33936268":
[QUOTE="vierailija, post: 339362330 ei ole kuulosta siltä että kyse olisi yksittäisistä läpäisytartunnoista
Eikun voisivat vaan myöntää et ei tehonnu Deltan edes.
[/QUOTE]
Ei ole alunalkaenkaan tehonnut kun olis pitänyt olla 4 kk kuluttua se vahvistuspiikki !
 
Nyt noin 60:lla pikkujoulujen osallistujalla on korona, ja Norjan tartuntatautien torjunnan päällikkö Frode Forlandin mukaan on hyvin todennäköistä, että tartuntaryppään taustalla on omikronmuunnos. Kaikki pikkujouluissa koronatartunnan saaneet olivat rokotettuja.

Rokotettujen tartuntoja perustellaan nyt omikron muunnoksella, vaikka pidempään on tiedetty, mutta vähätelty että myös deltavariantti tarttuu rokotettuihin yhtä hyvin kuin rokottamattomiin.

Viimeistään nyt pitää "lupa tartuttaa" koronapassin käyttö lopettaa, joka ei estä tartuntoja, sekä laittaa kaikille samat rajoitukset. CDC:n aiemmin syksyllä ilmoittamat rokotettujen joukkotartunnat ja vaikkapa Lukon joukkueen rokotettujen massatartunta kertoo etteivät koronarokotteet anna suojaa tartunnoilta.

On hulluutta antaa viruksen levitä, kun Suomessakin marraskuussa jo 177 koronakuolemaa, toisiksi suurin pandemian aikainen lukema, joista 77 kuolemaa marraskuun viimeisen viikon aikana. Nyt joulukuussa jo kolmessa päivässä ilmoitettu 25 koronakuolemaa. Ei taloutta voi pelastaa covidilta ihmisten sijaan ihmisuhreilla.
Ei rokote estä saamasta tartuntaa. Eikä sellaista ole koskaan väitetty. Sensijaan rokote suojaa taudin vakavalta muodolta.

Todennäköisesti jokainen meistä tulee sairastamaan koronan. Ainut asia, mitä pyritään vähentämään, on tehohoidon tarve. Okei?

Mitä tulee koronapassiin, niin en oikein ole tajunnut sitä missään kohtaa. Minusta olisi huomattavasti yksinkertaisempaa olla ottamatta rokottamattomia tehohoitoon, mikäli rokottamattomuus on ollut heidän oma valintansa.
 
Viimeksi muokattu:
vierailija
Alkuperäinen kirjoittaja vilääke mä siost: 33936023:
Marraskuussa 177 koronakuolemaa. 90% yli 70-vuotiaita SIIS TUPLA- TAI TRIPLAROKOTETTUJA riskiryhmiä! Onhan kuolemakin melko vakava oire, eikö?
Vanhusten lääkemääriä pitäisi vähentää. Siihen ei systeemi ole tehty missään vaiheessa.
 
vierailija
Ei rokote estä saamasta tartuntaa. Eikä sellaista ole koskaan väitetty. Sensijaan rokote suojaa taudin vakavalta muodolta.

Todennäköisesti jokainen meistä tulee sairastamaan koronan. Ainut asia, mitä pyritään vähentämään, on tehohoidon tarve. Okei?

Mitä tulee koronapassiin, niin en oikein ole tajunnut sitä missään kohtaa. Minusta olisi huomattavasti yksinkertaisempaa olla ottamatta rokottamattomia tehohoitoon, mikäli rokottamattomuus on ollut heidän oma valintansa.
Heille täytyisi olla myrkyt hoito. Nyt on kieltäydyttävä tehohoidossa kun ei tiedä mitä se tarkoittaa.
 
vierailija
Värekarvat saattavat myös olla huonot perinnöllisen sairauden vuoksi.
"Datan tulkinta on kuitenkin aivan eri juttu, Palotie painottaa.

– Oikea tulkinta vaatii paljon tutkimusta. Sekvensoidahan voi vaikka miten paljon, mutta tuloksista voi koitua enemmän pahaa kuin hyvää, jos ne tulkitaan väärin.

Niitä, joita arveluttaa jo ajatus siitä, että he itse – saati joku muu – saisi tietää, mitä heidän perimässään piilee, Palotie lohduttaa."
Kaikki lääkkeet pois tai muuten on suuri mahdollisuus tulkita väärin. Nythän vanhukset ei kävele siksi kun on liikaa makrogolia niissä- kun niitä ei siedä yhtään!!!
 
En ole koskaan pitänyt itseäni erityisen älykkäänä ihmisenä, ihan ok koulussa ja elämässä pärjänneenä. Jo pitkään on ollut selvää, että korona piikistä tullee olemaan enemmän haittoja kuin hyötyjä ja koronapassi on järjetön kiristyskeino ja kansalaisia toisiaan vastaan kääntävä, täysin hyödytön, ennemminkin koronaa lisäävä keino. Tätä on kuitenkin ajettu kuin käärmettä pyssyyn, onko meidän päättäjät tyhmiä, vai korruptoituneita EU:n marionetteja? Mielelläni näkisin ruorissa itseäni viisaampia, olisi luottavaisempi olo.

Portugali on loistava esimerkki tilanteesta, joka tullaan pian toteamaan Suomessakin. Passi vain lisäsi kuolleita ja sairastuneita. Huom. myös kuolleita! Odotan pikaisesti medioilta kysymystä tästä päättäjiltä, jospa nyt edes vähän sitä tutkivaa, objektiivista, ammattitaitoita journalismia vaivautuisivat harrastamaan.

Jenkeissäkään ei lähdetty testaamaan perustuslain vastaisien toimien lopputulemaan. Päättäjät ja tähän osallistuneet voitte olla varmoja, että asiaa käsitellään pitkään ja hartaasti pandemian jälkeenkin. Kaikilla ei taida olla puhtaat jauhot pussissa.
Toivottavasti ihmiset lopettavat pelkäämisen ja tulevat järkiinsä.💪
 

Yhteistyössä