R
raato
Vieras
Puut notkuu omenoista ja soseita pitäisi alkaa tekemään. Eli edellisenä vuonna kuorin ja lohkoin omenat, keitin pienessä määrässä vettä, lisäsin sokerin ja keitin vähän lisää, survoin vielä sauvasekottimella ja se oli siinä.
Jossain ohjeessa sanotaan, että omenat voisi keittää kuorineen, onko näin?! Minulla ei ole mitään sosemyllyä, eli siemenet ainakin otettava pois, mutta onnistuuko kuorineen teko, jos lopussa käyttää sauvasekotinta? Pehmeneekö omenan kuoret vai jääkö riekaleina soseeseen...?
Mitenkä te teette?
Jossain ohjeessa sanotaan, että omenat voisi keittää kuorineen, onko näin?! Minulla ei ole mitään sosemyllyä, eli siemenet ainakin otettava pois, mutta onnistuuko kuorineen teko, jos lopussa käyttää sauvasekotinta? Pehmeneekö omenan kuoret vai jääkö riekaleina soseeseen...?
Mitenkä te teette?