Omakotiasujat! Minkälaiset välit teillä lähinaapureihin?

  • Viestiketjun aloittaja aidan toisella puolen
  • Ensimmäinen viesti
aidan toisella puolen
Ja oletteko paljon tekemisissä yms. Onko naapureillanne jotain häiritseviä tapoja?
Ihan mielenkiinnosta kysyn tuon ärsyttävä-naapuri -ketjun innoittamana ja pienen oman raja"kahakan" jälkeen.
 
berttamus
Onneksi meillä on todella kivoja rajanaapureita, kaikki antaa olla toistensa omissa oloissaan ja toisaalta välillä voi vähän aidan takaa jutellakin yhteisen pensasaidan leikkuusta tmv. Nyt kun ajattelen, niin ollaan kyllä onnekkaita!!

Aikanaan kun asuttiin rivarissa, sieltä naapurin mamma hyökkäsi salamana ulos yhtä aikaa mukamas kukkapenkkejä rapsuttamaan, kun me mentiin vaikka grillaamaan takapihalle. Huhhuh... muutenkin siellä oli karseaa kyttäystä.
 
vieras
Ei minkäänlaiset, meidän piha on meidän piha ja naapureilla on omansa, ei siinä sen kummempaa :)

Ei naapureihin kannata mitään liian läheisiä suhteita solmia, tervehtiminen on riittää :)
 
Iines
Uudehko alue, rakennettiin kaikki suht samaan aikaan, ja siinä tutustuttiin.

Asialliset, tervehditään, kesällä kun ollaan enemmän pihalla, jutellaankin. Ei kyläillä toisillamme kuitenkaan...
 
Meillä on mukavat rajanaapurit, ei pahaa sanottavaa =)
molempien sivujen kanssa etenkin ollaan paljonkin tekemisissä ja lapset leikkii keskenään ja kesällä istuskellaan terassikahvilla ja joskus vähän väkevämmälläkin :D ja aina saa apua pyytää ja tykätään antaakin =) takapihan naapurit ei ole niin läheiset, mutta ei meillä heistä pahaakaan sanottavaa ole, ollaan vaan vähän vähemmän tekemisissä, moikkaillaan kyllä ja jutellaankin jos niikseen tulee =)
 
Tällä alueella, parhaimmat välit ovat juuri kahteen rajanaapuriin. Toisella naapurilla on vielä suht samanikäiset lapsetkin kuin meillä ja esikoiset ovat parhaimmat ystävykset ja meillä äideilläkin synkkaa tosi hyvin ja ollaan ns. samalla aaltopituudella.
Noita vähän kaukaisempia naapureita onkin sitten hmm... aika moneen junaan :/
 
ihmettelee
Alkuperäinen kirjoittaja aidan toisella puolen:
Ja oletteko paljon tekemisissä yms. Onko naapureillanne jotain häiritseviä tapoja?
Ihan mielenkiinnosta kysyn tuon ärsyttävä-naapuri -ketjun innoittamana ja pienen oman raja"kahakan" jälkeen.
Millainen on rajakahakka?? Eikö rajat ole selviä ilman kahakoitakin yleensä??
 
vieras
Jännättiin vähän, kun tähän muutettiin, mutta ovat osoittautuneet aivan ihaniksi naapureiksi. Tehty yhdessä pihatalkoita, käyty puolin ja toisin kaffella yms. Muiden naapureiden kanssa ei niinkään olla tekemisissä, nämä ovat ainoat rajanaapurimme.
 
Just on muutettu loppuvuodesta, mutta ainakin toistaiseksi vaikuttaa siltä, että on osunut lottovoitto naapureiksi. Sekä aidan takana, että samalla tontilla olevissa taloissa asuu miellyttäviä ihmisiä, joiden kanssa on helppo olla tekemisissä.
 
äiti
välit ystävällisen etäiset, kuulumiset vaihdamme jos näemme, mutta emme kyläile toistemme luona. Jauhoja ja kananmunia tms voin hätätapauksessa vaikka lainata naapureilta. Eli aika täydellistä!
 
Kohta ollaan omakotiasujia, mutta meillä ei (onneksi) ole edes rajanaapureita (miten niin muutetaan korpeen :whistle: ).

Kylällä kuulemma on hyvä yhteishenki, mutta katotaan nyt miten hyvin sitä "pääsee piireihin" :D
 
Lähinaapuri on appiukko ja välit...
No jaa, virallisen tulkinnan mukaan läheiset, miehen mukaan asiallisen viileät, appiukon mukaan hän on kaikkensa yrittäny, mutta hänet on hylätty ja mulla ei nyt just oo tulkintaa, kun just eilen käytiin semmoinen äänekäs keskustelu, joka kyllä päättyi ihan hyvin, mutta jolle varmaan tulee jatkoa :headwall:
 
Meillä mahtavat naapurit. Samalla kujalla olevien kanssa grillataan yhdessä ja juhlitaan pyöreitä. Nähdään n. kerran kuussa porukalla. Sitten meidän toisella puolella olevien kanssa käydään syömässä/kyläilemässä usein. Ihanaa kun apua ja ystävät ovat lähellä =)
 
Meillä on tosi mukavat rajanaapurit, kyläillään puolin ja toisin, lapset ovat ystäviä. Muiden lähinaapureiden kanssa jutellaan, kun nähdään ja katsotaan vähän toistemme talojen perään, kun naapuri on poissa.
 
todella hyvät välit, jutellaan yms. ja omalla pihalla saa olla vaikka nakuna jos haluaa, eikä siihen kiinnitetä huomiota. :D
 

Yhteistyössä