omaan huoneeseen siirtyminen

  • Viestiketjun aloittaja kathi
  • Ensimmäinen viesti
kathi
Kokemuksia ja neuvoja kun haluisin pikku hiljaa siirtää pojan 1,8 vee ja tytön 3kk omaan huoneeseen nukkumaan. Miten se onnistuisi parhaiten? Ehkä oppisin itsekkin pikku hiljaa sen jälkeen nukkumaan ja lopettaisin yö tressaamisen. Pojan syntymisen jälkeen ei ole tullut nukuttua kunnolla, jatkuvasti parin tunnin välein heräilyä ja tarkistamista että kaikki on hyvin.
 
Meillä tyttö siirtyi omaan huoneeseen muuton yhteydessä ollessaan yksi vuotias. Emme tehneet mitään sen kummallisempia totuttelurituaaleja ja kaikki meni todella hyvin heti alusta alkaen.

Luulempa, että me vanhemmat teemme tällaisista asioista suuremman numeron kuin lapset. Meillä ainakin tyttö on sopeutunut tosi hyvin uusiin juttuihin.

Lapset myös vaistoavat vanhempien fiilareita. Jos olet itse ihan hermona tästä, niin lapset ovat hermona myös.

Tsemppiä matkaan!
 
Meilläkin tyttö siirtyi omaan huoneeseen muuton yhteydessä ollessaan yhdeksän kuukauden ikäinen. On alusta saakka nukkunut omassa huoneessaan yhtä hyvin, kuin meidänkin huoneessa nukkuessaan. Olemme käyttäneet itkuhälyytintä, vaikka huoneet ovat ihan vierekkäin. Viime yönä päätin lopettaa sen käyttämisen, ja hyvin kuulin aamulla vuosikkaan heräämisen. Sairaana ollessa on kannettu pinnis meijän huoneeseen tai on on nukuttu perhepedissä, jottei tarvitse tunnin- kahden välein rampata toisen huoneen puolella.
 
Wimmagimma
meillä 9kk tyttö on nukkunut nyt kolme yötä omassa huoneessa.viime yön nukku 19:45-6:30 eli koko yön heräämättä. toissayönä tytöllä oli kuumetta,joten sen takia heräili monta kertaa. mekin meinattiin tehä toi muutos muuton yhteydessä neljä kk sitten,mutta muutto itsessään oli niin "kova paikka" tytölle,ettei sit viittitty.
 
Meilläkin noin vuotiaana siirtyi omaan huoneeseen nukkuun, poikkeustapaukset jos on kipeä niin sitten tuodaan sänky vanhempien huoneeseen. Hyvin on mennyt, ei mitään totuttelua tarvinnut. Helpottaa vanhempien ja lapsen unia.
 
Taalia
Meillä muksu siirrettiin omaan huoneeseen 3kk ikäisenä, nyt on 1v7kk. Hyvin on mennyt heti alusta saakka, mamma vaan joutui menemään imettämään sinne, mut muuten ei ongelmaa.
 
meilä poika aluks nukkui meidän makkarissa, mutta heräili jatkuvasti ja sitten hokasin kokeilla omaan huoneeseen laittamista ja nukkuu kuin tukki=)on nukkunut jo varmaan 3-4kk ikäisestä, nyt 1.5v...puhun unissani ja luultavasti herätin pojan :ashamed:
 

Yhteistyössä