ollaan menossa muumimaailmaan...kysymys siellä käyneille.

  • Viestiketjun aloittaja ap
  • Ensimmäinen viesti
ap
on siis eka kerta kun menemme, ja mietimme vähän sitä kävelyä.. 3 vuotiaamme osaavat ja jaksavat kyllä, mutta entäs tuo 2 vuotias? ei olla rattaita käytetty (vanhat meni rikki eikä ostettu uusia, ei ole ollut tarvetta puoleen vuoteen) eikä siis niitä ole.

onko siellä jotain vuokrattavia kärryjä tai rattaita? ei viitsisi uusiakaan ostaa ihan muutamaa huvipuistokäyntiä varten..
 
vieras
Kyllä siellä on ainakin sellaisia vedettäviä kärryjä. Me ei olla käytetty niitä, mutta olen nähnyt että jotkut muut on, joten en tiedä pitääkö ne esim. varata ensin ja mistäniitä siellä saa. Kannattanee katsastaa Muumimaailman nettisivut. Niin, ja vaikka oli omat rattaat mukana, niin viime kesänä meidän 1-vuotias herra (1v2kk) porhalsi siellä suurimmaksi osaksi ihan omin jaloina kuten myös tänä kesänä. Nyt vaan ei meinannut äiti pysyä perässä, niin kivaa oli. =)
 
vieras
Siinä viimeisessä paikassa ennen siltaa on vuokrattavissa vetokärryjä (samanlaisia kuin puuhamaassa / korkeasaaressa ainakin ), niillä ei sitten vaan pääse joka paikkaan siellä.
 

Yhteistyössä