Jos käyttää halpis-Barbia, eikös niiltä saa alaosan kokonaan pois? Siis siksi aikaa kun nukke könöttää kakussa.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Hieno on! Ja anteeks tyhmä kysymys, mutta miten tuon barbin saa pysymään tuossa keskellä? Suojaatteko te sen nuken jotenkin? *kuvittelee mielessään miten pestä KAIKKI rasva siitä barbista* Ja onko tuo barbin "puvun" yläosa marsipaania vai mitä...
Vaahtokarkkitaikina?? Ja siis pitääkö muka pelkkä kerma tuon barbin pystyssä, vai miten se siihen tuetaan?Alkuperäinen kirjoittaja ringleader:tosi ihana kakku!
ja se barbi laitetaan semmoseen pussiin ennenku tökätään kakkuun =)
niin ja yläosan voi tehdä marsipaanista tai vaahtokarkkitaikinasta
no ei kai siinä kakussa nyt pelkkää kermaa ole!Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Vaahtokarkkitaikina?? Ja siis pitääkö muka pelkkä kerma tuon barbin pystyssä, vai miten se siihen tuetaan?Alkuperäinen kirjoittaja ringleader:tosi ihana kakku!
ja se barbi laitetaan semmoseen pussiin ennenku tökätään kakkuun =)
niin ja yläosan voi tehdä marsipaanista tai vaahtokarkkitaikinasta
Naura itelles vaan! Barbikakun "hameen" kun voi tehdä myös rengasvuualla, joten sillon siinä keskellä ON hole, eikä kakkupohjaa... Mites sillon tökkääs sen siihen kakkupohjaan, kun sitä ei kerran ole... Tää mua lähinnä kiinnostaa... Kait mä nyt itsekin sen käsitän, että sen voi tökätä kakkupohjaan sillon, jos renkaan kasaa kokonaisista levyistä!Alkuperäinen kirjoittaja narsissi:no ei kai siinä kakussa nyt pelkkää kermaa ole!Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Vaahtokarkkitaikina?? Ja siis pitääkö muka pelkkä kerma tuon barbin pystyssä, vai miten se siihen tuetaan?Alkuperäinen kirjoittaja ringleader:tosi ihana kakku!
ja se barbi laitetaan semmoseen pussiin ennenku tökätään kakkuun =)
niin ja yläosan voi tehdä marsipaanista tai vaahtokarkkitaikinasta
ihan se kakkupohja tukee sen barbin.
ja alkuperäisen kakku on ihan ok, mutta ika kääpiöltä tuo barbi näyttää, kun on noin matala kakku =)
ja tosiaan barbin jalat kelmutetaan ennen kuin se sinne tyrkätään, niin on helpompi pitää puhtaana