Oli virhe ryhtyä yrittäjäksi...! Pitkä vuodatus..

  • Viestiketjun aloittaja Niimpä,...
  • Ensimmäinen viesti
"aapee"
[QUOTE="Sanna";27434251]Laitat sitten vain lapset sinne anoppilaan miehen mukaan. Hoitakoot anippi/mies lapsia, kun kerran sinä olet töissä.[/QUOTE]

Anoppi ei saa edes koskea lapsiini,sen verran löytyy mielenterveysongelmia!
En siis LUOTA lapsia miehen mukaan.

Ongelma on nyt vain tämä 2 kk,sen jälkeen pärjään ja vauva on menossa hoitoon alle vuoden ikäisenä silloin reilun 3 v vanhan isoveljensä kanssa.Mutta nyt TÄMÄ 2 KK PITÄÄ PÄRJÄTÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ei ole mitään järkeä ostaa pariksi kuukaudeksi autoa ja ruveta varailemaan hoitopaikkoja = tulee vakuutuslaskut, verot,hoitomaksut,menetetään kotihoidontuki enköä kuitenkaan enää tee täyttä päivää raskauden takia!
 
"vieras"
Kai nyt itsekin tajuat, että ongelma on miehesi?? Jos miehesi ei koskaan ehdi olla oman perheensä/lastensa kanssa, vaan aika kuluu töissä ja omilla vanhemmilla, niin jokinhan tässä kuviossa on pielessä, eikö niin? Mitä miehesi sanoo siihen, kun kerrot, että sinun pitää tehdä myös töitä laskujen takia? Eikö mies itse sitä älyä? Täällä joku ehdottikin, että merkitsette miehen vuorot olla lasten kanssa kalenteriin.
 
"vieras"
et teet miehelle selväksi et sanoo vanhemmilleen et voi auttaa sen 2kk päästä...jos annat luottotietojesi mennä olet hullu. Maksaisin laskut vaikka miehen tililtä ja laittaisin miehen lainaamaan vanhemmiltaan tai ihan mitä vaan.
 
Ongelma ei ole appivanhempasi vaan se, ettei miehesi ymmärrä rahatilannettanne, ei kunnioita sinun työtäsi/työaikaasi ja laittaa vanhempansa teidän perheenne edelle.

Vähän julmasti sanottu, mutta siltä tuo tilanne kuulostaa :(
 

Yhteistyössä