Oletteko ikinä kylvettäneet vauvaa tiskialtaassa?

  • Viestiketjun aloittaja Vepasto
  • Ensimmäinen viesti
No ei ole koskaan ollut tarvetta tiskialtaassa kylvettää, mut kai siinäkin voi niin kauan kun lapsi vaan siihen mahtuu :LOL:

ja meillä käytössä lasten kylpyvaahdot, ja nimenomaan ne missä lukee että no tears, mutta on kai olemassa myös ihan vauvalle jotain extrahellää, en tiedä sen tarkemmin
 
oh nou
No ensinnäkään vauvan iho ei kaipaa minkäänlaista kylpyvaahtoa ja toisekseen tiskiallas ei ole mitenkään asiallinen paikka lasta pestä. Eihän käsiäkään sovi pestä tiskialtaassa..näin jo muinoin köksäntunneilla opetettiin
 
vieras
En ole kylvettänyt tiskiaaltaassa mutta vessan käsien pesualtaassa kylläkin. käsienpesuallas on hygieenisempi kuin tiskiallas. ihan tutkimuksiakin on asiasta.
Vauvoille tarkoitettua kylpyvaahtoakin on: sheba med, baby bubble bath. Sitä saa apteekista.
 
en ole minäkään kylvettäny tiskialtaassa mutta miksipäs ei jos siihen mahtuu :D Sairaalassahan se on myös ihan tiskialtaan näkönen :D Mutta jos kylvettäisin ni varmaan ensin hinkkaisin aika hyvin "puhtaaksi".
 
Vepasto
Niin, tätä kysyin vaan sen takia, että näin kuvan, jossa vauva oli tiskialtaassa vaahdon keskellä. Eniten mua huvitti, että taustalla oli astainpesuainepullo (siis käsitiskiin tarkoitettu), vaikka tiedän, että kukaan täysjärkinen ei laita vauvan kylpyveteen astainpesuainetta. Se vaan jotenkin iski sieltä silmään.
 
Olen kylvettänyt istuvaa vauvaa, enkä pelännyt pöpöjä, sillä ensin pesin tiskialtaan kuumalla vedellä ja tiskiaineella. Toisethan nyt ostavat pöpökammoisena uuden ammeenkin joka vauvalle, mikä on ihan hullua ottaen huomioon mitä ne vauvat tunkevat suuhunsakin lattioilla liikkumaan opittuaan...

Ja meillä isommilla on kylpyvaahtona Erisan-pesunestettä. Ei löyhkää niin kamalalta kuin useimmat kylpyvaahdot, uskon olevan myös "tutkitusti miedompaa", ja vaahtoaa hyvin ainakin jos suihkulla laskee ammeeseen vettä.
 

Yhteistyössä