OLETKO HOIDATTANUT HAMPAASI NUKUTUKSESSA?

  • Viestiketjun aloittaja vakkari harmaana
  • Ensimmäinen viesti
Olen hoitanut viisaudenhampaiden poistot (kerralla kaikki neljä pois), samalla kahden reiän paikkaukset (toinen hammasytimen aivan vieressä). Hyvin meni ja olin erittäin tyytyväinen.

Nyt oli kesällä pakko käydä kunnallisella, kun kaikki yksityiset oli kotikaupungissani samaan aikaan lomalla kun yksi paikka irtosi. Hyvää hoitoa oli sielläkin ihan puudutuspiikkien varassa. Kesäkuulla yksityisellä kävin, eikä silloin nukutettu, paikattiin vain yksi paikka.

Ja kärsin valtavasta hammaslääkäripelosta, tosin nyt alkaa jo vähän helpottamaan... ehkä. B)
 
dali
Ei mitään tietoa kauan kesti, olikohan se jotain tunnin luokkaa. Saattaja on välttämätön ja kotonakin täytyy olla joku tukihenkilö tarkkailemassa, että vointi on hyvä. Kyllä sitä on aina hiukan paljon tokkurassa kun nukutuksesta heräilee. Vointi kyllä oli ihan hyvä, ja Burana 800 mg oli ihan tarpeeseen sitten kun alkoi järki taas juoksemaan. Viikon kesti keittokuuri ja sen jälkeen ei ollut enää mitään ongelmia. Posket oli turvoksissa muutaman päivän, kun joka kulmasta otettiin leikkaamalla hammas pois. Ei kyllä kaduta pätkääkään, päinvastoin, hyvä että tuli hoidettua kaikki samalla kertaa. :) Ja kun on hyvässä hoidossa, niin hammaslääkäripelkokin hieman heikkenee pikkuhiljaa. ;)
 

Yhteistyössä