Olenko huono äiti??

Hei!
Haluaisin tietää että onko jollakin ollut yhtä huono tuuri kun minulla?Meillä tyttö 6kk vanha ja putosi n.2 viikkoa sitten meidän sängystä ja sama tapahtui taas tänä aamuna. Ekalla kerralla säihkädin niin että soitin neuvolaan ja käytiin vielä terveyshoitajalle tarkistuksessa. Hoitaja vaan sanoi että kaikki oli hyvin ja ei Tule olemaan eka eikä viimeinen kerta.
Ja tänä aamuna kun neiti tippui niin soitin neuvolaan ja ne taas sanoi että pitää vaan tarkkailaa mutta uskoo että kaikki on hyvin ja että ne on kestävää sorttia.
Tulee semmoinen tunne että on huono äiti kun sama asia tapahtuu niin peräkkäin....
 
Voih.. ET ole huonoäiti.. Ymmärrän toki huolesi. jos olisit huono äiti ni et ees välittäis siitä että hän on tippunu sängystä.

Näitä hetkiä tulee mut ne on ohimeneviä. olet hyvä äitil lapselles just sellaisenaan kun olet. älä koskaan epäröi sitä äläkä anna kenenkään olettaa mitään muuta :)
 
Ei lapsen putoaminen sängyltä tee sinusta huonoa äitiä. Meillä tippu myös tyttö sängyltä tuossa kuukaus sitten. Kyllä säikäytti aika kovasti minua ja tyttö huus sen hetken ja sit oli taas kun ei mitään.. Kyllä ne lapset kestää yllättävän kovia iskuja ja siitä ne oppii ja vahvistuu. Me kovasti toitotettiin tytölle aina et sohvalta ja sängystä tullaan jalat eellä alas ja ei menny kauaa kun tyttö oppi tulemaan yksin alas sängyltä, en tiiä ottiko tuosta putoamisesta opikseen vai sattuko vaan nii hyvä tuuri et oppi laskeutumaan pylly eellä.
Kuhmuilta ja kolhuilta ei voi lasten kanssa mitenkään välttyä oo vaan rauhassa hyvä äiti. :)
 
Jos olis huono äiti sen perusteella paljonko lapsi kolhii itseään niin olisin varmaan maailman huonoin. Meillä kun poika on loukannut itsensä pienestä asti aina kun selkänsä kääntää. Nyt 3-v ja alkaa vähän jo rauhoittumaan mutta on ollut otsa auki ja pää mustelmilla.
Ja musta tuntuu että sellasta lasta ei olekaan joka ei kerran tai kaks sängystä olis pudonnut :)
 
et tietenkää ole huono äiti! meil myös putosi poitsu sängyltä kun oli 6kk...mentiin ambulanssil sairaalaan ja poika oksenteli myös,eli oli pää kolahtanut pikkusella ja lievä aivotärähdys..sit oltiin jorvissa tarkkailussa yhden vuorokauden..tälläistä vaan saattaa tapahtua kun lapsi lähteekin liikkeelle ihan yllättäen,poika oli ilmeisesti kierinyt alas sillä aikaa kun vein maitoa toiselle muksulleni...
 
Yleensä en täällä jaksa vaivautua kommentoimaan mitään, varsinkaan tämmöisiä vähän "hölmömpiä" kysymyksiä mutta nyt oli pakko :D Joutuu kysyä että miks ihmeessä pidät lasta vanhempien sängyssä jos se on sieltä jo kerran tullut alas? :O Etkö oppinut ensimmäisestä kerrasta? Meillä lapsi nukkui meidän sängyssä aamuisin kun iskä lähti töihin ja päikkärit päivisin, aina siihen saakka kunnes oppi pyörimään/ryömimään eteempäin. Ei puhettakaan että sen jälkeen olisin jättänyt lapsen laidattomaan sänkyyn ilman valvontaa edes hetkeksikään. Ei siinä paljoa tyynyt ja peitot auttaneet "muureina" kun lapsi näki jotain mielenkiintoista ja ryömi innoissaan asiaa kohti. Mutta ei tuommoisen asian takia voi ketään vielä huonoksi äidiksi leimata mutta järjen käyttö on enemmänkin kuin sallittua! Ei tästä nyt tarvi kenenkään suuttua kun näin suoraan kirjoitan, jäi vaan ihmetyttämään tuo asia. Enkä ole mikään tiukkapipo niuhottaja joka hyysää ja valvoo lastaan 24/7 ettei vaankaan tapahdu mitään pahaa :DD
 
Viimeksi muokattu:
Lillixx, meinaatko ettei lasta saa koskaan pitää sängyllä? :D Meillä ainakin poika on niin nopea, että vaikka kuinka olisit koko ajan vieressä ja ihan hereillä, niin silti on ollu aika monta läheltä piti-tilannetta.
 
Enhän mä niin sanonut ettei koskaan saa pitää sängyllä :D :D Siinäpähän pidätte miten lystäätte :D Itse vaan en enää pitäisi jos lapsi sieltä jo kerran olisi pudonnut, ainakaan ilman valvontaa. Tottakai silloin tällöin otetaa lapsi meidän väliin kun vaan makoilemme sängyssä mutta toinen on koko ajan valppaana ettei vaankaan ryömi liian lähelle reunaa.
 

Yhteistyössä