olenko huono äiti

  • Viestiketjun aloittaja huono äiti
  • Ensimmäinen viesti
huono äiti
oltii uimahallissa 1,8v pojan kanssa joka koko ikänsä käyny vauvauinnissa...
karkasi multa kahluu altaasta ja hyppäsi syvempää lasten altaasee...(altaiden väli n.metrin ja kahluu altaassa ei reunoja)
minä perässä ja pojastahan se oli vaa kiva leikki ku noukin sitä veden alta paniikissa..
sit toinen äiti sanoo lapselleen et jotkut äidit ei vaa osaa pitää huolta omista lapsista tarpeeksi hyvin...
tuli paha mieli ja nyt kaamee olo...
 
Ne on semmosia pilipalitätejä, jotka tollasia höpäjää... Huolta et osais pitää jos se sun poikas olis hukkunu/joku muu ois sen joutunu noukkii sieltä altaasta...

Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos!

Sä oot hyvä äiti kun jäät tommosta pohtimaan, ei ne oikeesti huonot äidit paljon asioita ajattele. Käykää vaan uimass edelleen.
 
ddd
Aika törkeä kyllä se tyyppi joka lapselleen tokaisi tuollaista että jotkut ei osaa huolehtia.. saas nähdä mitä sen lapsesta tulee.

vahinkoja käy, uskon että tuli paha mieli
 
ap
joo no toi rakastaa vettä ja sitä ei pelkää...juoksee pää edelle ku vettä näkee..nyt vaa miettii jos se olis lyöny pään reunaa ni mitä olis käyny..
kaameesti pahoja katseita ainaki,ei tartte sinne enää mennää uimaa!
 
:eek::eek::eek:

ei voi noin tyhmiä akkoja ollakkaan!!! tottakai joka äidille sattuu samankaltaisia juttuja, lapset ovat ihan älyttömän vikkeliä.

et ole huono äiti. huono äiti ei mieti onko huono äiti, eikä pode huonoa omatuntoa. sinä olet hyvä äiti, menithän lapsesi perään. :hug:

älä välitä tommosista tädeistä!
 
vieras
Olet hyvä äiti!

Muistan itse kun yhdeltä äidiltä lapsi livisti uimahallin pukuhuoneesta. valvoja noukki lapsen ja kohta äiti o.i altaan vieressä vai pyyhe ympärillä. Lapset ovat niin vikkeliä ei aina voi olla heti "niskassa kiinni" vaikka kuinka nopeasti reakoisi.
 

Yhteistyössä