Olen taas tosi väsynyt

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Ei voi, ei ehdi. Kauheasti hommaa ja rästiin jääneitä töitä. Jos vaan vois, niin vetäisin peiton korviin ja pysyisin sängyssä kevääseen asti. Stressiä on. Tietty, kuinkas muuten? Kunhan nyt tässä valitan vaan kun ei muutakaan voi.
Priorisoi ja aloita järjestyksessä rästitöiden purkaminen. Pystytkö arvioimaan kuinka paljon tarvitsisit aikaa purkamaan työruuhkan?
Mikä työpäivissäsi on aikarohmu ja voisiko siihen vaikuttaa mitenkään?
 
vierailija
Evoluution tuloksena meillä on vaalea iho, koska emme pärjää ilman D-vitamiinia. Vaalean ihon vaikutus menetetään isolta osin, koska käytämme vaatteita.
Täällä on varmasti käytetty kivikaudesta asti vaatteita, tuskin ovat kulkeneet täällä alasti.
Tuhansien sukupolvien aikana täällä elämisen tuloksena on kehittynyt vaalea iho, koska se on ollut eduksi pohjoisella korkeudella vähäisen auringon paisteen vuoksi.
Yhden sukupolven aikana pohjoiseen etelästä muuttaneilla on suurempi riski sairastua osteoporoosiin.
Tämä jo kertoo evoluutiosta eli sukupolvien kautta sopeutumisesta asuinympäristön olosuhteisiin.
Evoluution hitauden vuoksi ihminen ei voi muuttua yhden sukupolven aikana sekaravinnon käyttäjästä pelkäksi kasvisravinnon käyttäjäksi ilman haitallisia vaikutuksia yksilölle.
 
vierailija
Omasta kokemuksesta tiedän. Annoin pois sen ison purkin jo vuosia sitten. Ihmeen monta otin ennenku käsitin, et se olo muuttui aina sen jälkeen etovaksi
En usko että olet allerginen itse C-vitamiinille mutta pillerissä on ollut jokin lisäaine tai sidosaine joka ei sinulle sopinut. Jos olisit C-vitamiinille allerginen et pystyisi syömään marjoja tai hedelmiä, vihanneksia jne lainkaan.
 

Yhteistyössä