• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

olen sitte kortitta ajanu kaksi vuotta

kävin tänään poliisi asemalla aikomuksena uusia vanha ajokortti, aikoinaan kakkos vaiheen jälkeen en saanut aikaseksi kiikuttaa sitä lappua pollarille. tänään sit sanoivat et ajo koe ja inssi uusiksi plus 60e kortti maksua. noh yritin sit saada passi hakemuksen. ei kelvannu vanha ajokortti henkkariksi kun nimikin muuttunut. poliisin pitäs tunnistaa ja sattumalta ei ketään paikalla et vois tunnistaa.. joten en taida risteilee päästä :(
ajattelin vaan etten kehtaa enää ajaa kun tiedän etten saa, ois ollu parempi olla menemättä. noh onneksi on polkupyörä ja jalat
 
Miehellä just sama homma, mut noiden päälle sai vielä 120? sakkoa, kun sattuí niin että poliisit pysäytti ja kävi ilmi että kortti mennyt vanhaks.

Ai niin ja ensiks meinas tulla myös vuosi ajokieltoa, mutta sen sai estettyä kun tarvii korttia työssään.
 
joku vaan
Alkuperäinen kirjoittaja miisku:
tulikin mieleen että pitäis varmaan mennä toi ajokortti vaihtaan uudelle nimelle..et jos sen passinkin sit joskus sais uusittua..!
Mulla kesti n. 9 vuotta uusia ajokortti nimen vaihtumisen vuoksi. Missään tilanteessa kukaan ei puuttunut ajokortissani olevaan tyttönimeeni. Muistaakseni yksikään poliisi ei ole ajokorttia 9 vuoden aikana silmäillyt, vaikka autoilenkin päivittäin.
 

Yhteistyössä