Oikeiston terveydenhoitoa! +15% yksityisten hintoihin, eli Kelakorvausten 500 milj.€

vierailija
Hallituksen osaamaton talouspolitiikka on johtanut vain kurjuuden kasvuun. Työttömyys kasvaa, verotulot vähenevät, velka kasvaa, konkurssit lisääntyvät, BKT pienenee. Syöksykierre alaspäin yhä kiihtyvällä vauhdilla jatkuu, eikä hallitus tee elettäkään sen pysäyttämiseksi. Samaa oikeistolaista talouspolitiikkaa kuin "menetetyllä vuosikymmenellä" 2008-2019, jolloin BKT kasvoi 4% (muissa Pohjoismaissa: Ruotsi: 22 %, Tanska: 15 % ja Norja: 14 %). Sotea ei kehitetä, vaikka tarkoitus oli organisaatiouudistuksen jälkeen paneutua soten kehittämiseen. Hallitus tekee kaikkensa että julkiset sotepalvelut loppuvat.

Ja muutkin julkiset palvelut. Kehtaavat vielä puhua hyvinvointivaltion säilyttämisestä kun toiminta keskittyy hyvinvointivaltion alasajoon.
 
vierailija
Mitä veikkaatte, kuinka paljon terveysjättien lääkärien hinnat nousevat ja tällä hetkellä n. 40 euron palvelumaksu nousee kun Kela korvaus nostetaan 50 euroon?
On näet ihan pakko nostaa hintoja.

Onneksi on aina ilo maksaa veroja, jotta terveysjätit saavat itselleen lisää voittoja ja julkinen terveydenhuolto paskotaan. Ei ne yksityisille hakeutuvat potilaat mitenkään vähennä julkisen terveydenhuollon jonoja.
Kumma homma ettei hallitus ja Purra osaa laskea, vaikka faktat on vedetty pöytään.

Palvelumaksu. itse varaat netistä ajan, käyt potilaana itse ilmoittautumassa, maksat netissä laskun.
Asiakaspalvelu ja toimistokulut ovat nykyään firmoissa kallista.
 
vierailija
Eli sinne meni puoli miljardia vuodessa ulkomaalaisten sijoittajien taskuun. Olisi sillä varmaan ollut käyttöä terveydenhuollossakin.

Ja kaikkien Suomen yliopistojen valtionrahoitus on kokonaisuudessaan n. 2,1 miljardia vuodessa. Sisältäen siis kaikki toimipisteet, laitokset, pääaineet, maat ja mannut jne. Tuolla 500 miljoonalla saattaisi vuositasolla onnistua muutaman lisäpaikan luominen lääkäreiden koulutukseenkin, jos ongelmalle oikeasti haluttaisiin tehdä jotain. Mutta sehän sotisi hallituksen arvoja vastaan.
 
vierailija
Petaavat taas itselleen työpaikkoja, kuten ennenkin. Kuka muistaa mm. Laura Rädyn?

!Keskustaa ja sosiaalidemokraatteja pännii kokoomuslaisten valuminen yksityisen terveysbisneksen johtopaikoille samaan aikaan, kun eduskunnan pitäisi tehdä miljardiluokan päätöksiä sote-uudistuksesta.

Hallituspuolue Kepun ja oppositiopuolue demareiden kaksi edustajaa on ääneen tunnistanut tilanteessa korruptoituneisuuden vaaran. Samasta varoittelivat myös alkukuusta rikosoikeuden professorit Ylen jutussa sanomalla, että "ahneus sokaisee ihmiset"

Terveysfirmat rekrytoineet kokoomuksesta
Pörriaiset viittaa terveysalan yrityksiin Mehiläiseen ja Terveystaloon. Terveystalon liiketoimintajohtajaksi oli aiemmin siirtynyt entinen sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty (kok.) ja Mehiläisen johtoon oli noussut entinen kansanedustaja Lasse Männistö (kok.) sekä Mehiläisen liiketoiminnan kehityspäälliköksi kokoomusministerien entinen avustaja Joonas Turunen."
.

 

Yhteistyössä