olen täyttänyt tällä täytteellä sekä paprikoita, että tomaatteja
2,5 dl kuskusta
2,5 dl vettä
½ tl suolaa
kiehauta suolalla maustettu vesi ja sekoita kuskusit siihen, ota pois liedeltä ja anna kypsyä kannen alla 3-5 min ja sitten sekoita haarukalla (ohje paketissa)
400g jauhelihaa
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
paprikajauhetta
suolaa
maustepippuria
mustapippuria
ruskista ja mausta jauheliha ja sipulit
sekoita kuskus joukkoon
täytä sivuttain puoliksi halkaistut paprikat ja ripottele pinnalle juustoraastetta, paista uunissa 200 asteessa noin 20-30 min
täytettä tulee aina tehtyä ihan liikaa, mutta se on hyvää myös seuraavana päivänä lämmitettynä
tai nälissään paprikoita uunista odotellessa naposteltuna.