Oh mai gaad, käykääs kattoo missä tää kohta 19 lapsen perhe asuu

  • Viestiketjun aloittaja ou
  • Ensimmäinen viesti
...
Näistähän tuli joku dokumentti joskus tv:stä En nyt sanois että isä mitenkään lierolta näyttäis, ihan tavis-perheenisältä, jolla 19 lasta...kukin tyylillään. Sanoivathan olevansa hartaita uskovaisia, eivät ilmeisesti hyväksy ehkäisyä...
 
haa
Rahasta ei vissin ole pulaa. Tunnen yhden 16lapsisen perheen jotka asuvat ihan normaalissa kaksikerroksisessa neljän makuuhuoneen talossa. Kaksi vanhinta jo muuttaneet pois...
 
ap
Tolla sivulla jonka linkitin lukee tietty enkuksi, että kun menivät vuonna 1984 naimisiin, niin eivät halunneet heti lapsia vaan käyttivät ehkäisypillereitä ja että olivat saanet sitten eka lapsen ku 4 vuoden kuluttua lopetti sen ehkäisyn, mutta sitten sen ekan lapsen jälkeen alkoi taasen syödä pillereitä ja tuli raskaaksi ja tuli keskenmeno, niin jos oikein ymmärsin niin lääkäri oli kristillinen ihminen joka oli sanonut että aina jos syö pillereitä, ja tulee raskaaksi niin tulee keskenmeno, (pyh ja pah) niin he pyysivät jumalalta kovasti anteeksi ja sanoivat että anna niin paljon lapsia heille kun haluat......
 
ieras
Mäkin näin tän dokkarin. Muistan krapulassa katsoneeni eli tuli su-aamuna joskus :D Niillä lapsilla oli kaikilla "kaverit" eli isommat lapset aina katsoivat jonkun pienemmän perään jne. Oli kyllä tosi järjestelmällistä se niiden elämä.
 
Hieno talo, ei tuossa mitään mutta miuta ahdistaisi asua noin isossa lukaalissa. :/ Tuo olkkari on makuuni vähän liian hallimainen. Tuollainen posse toki tilaa rohmuaa, mutta siltikin tuo tuntuu aika järjettömän kokoiselta.

Ihmettelin myös samaa että aika paljon hukkaneliöitä noissa oleskelutiloissa. Oisi järkevämpää jakaa lapsia mieluummin eri huoneisiin kun neliöitä kerta piisaa.
 
e
Huhhuh, on kyllä mielettömän kokoinen ja hieno mökki perheellä! Joitain tilaratkaisuja kyllä ihmettelen, mutta kukin tekee toki näköisensä kodin.

Miten niillä on riittänyt rahat :D
 
rider
Toisaalta tuli hyvä mieli, toisaalta ei: kun katsoi ''family photo archives'' kuvia, niin siellä iloisen ja terveen näköinen perhe reissusi huvipuistoissa, ratsastamassa, Grand Canyonilla etc. Toisaalta mietin millaista on lapselle elää 18 muun sisaruksen kanssa - saatko yksityistä huomiota ja rakkautta vanhemmilta kuinka paljon vai korvaako ''buddyn'' hoito sen? Ja pisti silmään miten vain tytöt olivat tekemässä jotain askareita. Perinteinen kiihkokristitty ''naisen paikka on lieden ääressä''-asenneko? Ja äiti parka, hän on kuin joka lehmä, tiineenä koko ajan (17 lasta, vaikkakin kaksosia osa, vuodesta 1988...) tai juuri synnyttänyt. Eivätkö vanhemmat (mies?) ole kuulleet pidättyväisyydestä?
 

Yhteistyössä