Odotuksen Odottajat!

Hei ihanat kanssapinolaiset! :flower:

Hetken ehdin pinossanne vierailla..ja tämä kesälomani toiseksi viimeinen päivä toi minulle/meille"luomuplussan" Ilman minkäänlaisia avuja, en edes tiedä ,oliko minulla ovulaatiota,mutta näytti olleen koska olen raskaana! :heart:

Ihanaa jatkoa teille kaikille! :flower:

Ja uskoa ja toivoa, että plussa viel'ä tulee! :heart:


Terveisin Rva Pikkumyy ja pienen pieni Pirpana :heart:
 
Rouva Pikkumyy: Onnea! Ihana juttu! :flower: :heart: :flower: Saako vielä udella, monennestako yrityskierrosta plussasit? Pitkään yrittäneiden tai muuten vaan vaikeamman kautta luomuraskautuneden plussat vaan antaa niin hirveän kovasti toivoa mulle... :heart:
 
Viime heinäkuussa otettiin kierukka pois, plussasin joulukuun alussa ja koimme "vauvan" menehtymisen rv 12-13 aikana, rv 13 synnytys. :ashamed:

Eli kauheati kertoja ei ollut , olisikohan yk 5 tai 6 ollut? :heart:

Kiitos vielä, kun sain ollapinossanne kuitenkin! :flower:

Justiinalle, risukasalle ja andalalle, kiitokset Onnitteluistanne! :flower: ..Käyn jatkossakin pinoanne "vakoilemassa" taustalla! :saint: :heart:

Puhallan paljon näitä raskaushormooneja teidän kaikkien suuntiin! :heart: ++++++++ :whistle:
 
Missä vaiheessa te muut ootte halunnu "unohtaa" yrityksen laskemisen kierroissa? Mulla se alko olla siinä vuoden paikkeilla, ja ihme kyllä onnistuinki.
No nytpä menin uteliaisuuttani tekeen sen tyhmyyden että laskin ne --- tasan neljännesosa SATA eli 25 veristä pettymystä takana, eli yk26 menossa.. :'( :ashamed: ei toi nyt ihan niin paljoo ollu mitä pelkäsin, ja tiän että monella on vielä enemmänkin mutta kuitenki.. MASENTAVAA. miks h**vetissä piti ruveta laskeen!! :headwall: kuinka ihmeessä viitsii edes noin monen v**uiks menneen jälkeen ees toivooka mitää |O
Toisalta helpottaa edes se kun syy on selvillä ja hoitoihin menossa.. :|
 
Risukasalle jaksuja. Itse en edes ala laskemaan kiertoja. Jos ei ole tärpännyt, niin ei siinä laskemiset auta.... Ei tule muuta kuin paha mieli. Kyllä me kuule joku kerta ollaan raskaana vielä. :hug: Näin on pakko uskoa.
 
heippa kanssasisaret :wave: hirveesti on tapahtunut meikäläisellä tassä loman aikana ja yllätykseni plussa pärähti, juuri silloin kun sitä vähiten odotti :D ma ja ke tein haamuplussan aconilla ja tänään selvä plussa apteekin omalla :heart: voi kun oli niin ikävä niitä kahta viivaa :saint:

toivon paljon onnea ja onnistumisia kaikille teille vahvoille naisille tähän pinoon :saint:

JJ-t ja Juniori 4+0
 

KP-LISTA! (Muut tiedot etusivulla! )

Lauantai 2.8.2008





tao........................................3/24-26
Tähtisäde.............................7/25-26
Inkku83................................8/30
stellina.................................8/n.31-39
Justiina80.............................12/28-29
kirma....................................14/26-30
Andala..................................16/31-42
Veena..................................17/24-28
pohtijatar.............................23/33
risukasaa.............................24/27
soja......................................24/28
pilvilinna...............................24/ ?
Maricce..................................31/30-?
Pupuvaimo............................32/31
miranda-81...........................34/28-32
Tiinuli81.................................49/?
Leni80...................................?/?
futuremami............................?/?



taru82...................................?/26-28
Adelina..................................?/ ?
Lumikeiju...............................?/28


Varmistuvat



 
tao
Huippua Rouva Pikkumyy ja JJ-t !! Kuorma-autollinen onnea molemmille mukaan :flower:
Äkkiä laskettuna yli 50 kiertoa, en jaksa enää pitää lukua... On nää menkkakivut sitten perseestä kun on sitä endometrioosia, vähän vaikeeta yrittää töissä olla. Joutuu burana 800 popsimaan kun karkkia, huh. Mitähän nekin saa aikaseksi tuolla alakerrassa, kun niitä niin paljon syön. Pitäisi varmaan vaihtaa panadol 1mg, niin olisi vähän maha-ystävällisempiä, tai tiedä sitä sitten. No täytyy yrittää jatkaa töitä. Kaikille :wave:
 
Rouva Pikkumyy ja JJ-t Hurjasti onnea teille molemmille ja tarrasukkia pikkuisille :flower: :flower: :flower:

omaa napaa...en oo ehtinyt soittelemaan Treen klinikoita, kamala kiire töissä :( tosin väestöön yrittelin soitella muutamana päivänä mutta eipä siellä kukaan vastaillut. eikä ole kuulunut IVF-jonostakaan mitään. Ei kai kuulukkaan kun jonotusnumero on 25 :x

-Tiinuli-

 
Onnea uusille odottajille !!Ihana huomata, että täällä tosiaan plussataan, tulee ihan tässä taas toiveikas olo =) Tultiin juuri mökiltä, kesän hienoimmat säät sattui tälle meidän mökkiviikolle ja oli ihana paistatella päivää ja kartuttaa vielä olematonta kesärusketusta siinä sivussa.

Itse peruin tossa ajan AVA-klinikalle (todettuamme sen tosiaanki aikas lailla kalliimmaksi kuin nuo toiset vaihtoehdot) ja saman tien sitten soittelin tuonne Väestöliittoon ja aika järjestyikin sinne todella nopeasti, jo viikolle 33!Iik, alkaa pian jännittää. Lääkärinä on Anita Kanerva, onko joku toinen ollut täällä hänen hoidossaan? Miehenikin on ihanasti mukana lähdössä näihin tutkimuksiin, olo on toiveikas vielä tässä vaiheessa kumpaisellakin. Yrityskertoja on takana tuo 9 kuitenkin vasta (pitkä kierto) ja ehkä niistäkin kuitenkin 7 sellaista todellista, potentiaalista yrityskertaa.Eli kai täs toivoa on vielä, vaikka välillä niin tuo epätoivo jyllääkin.

Nyt tosiaan odotellaan tän kierron ovulaatiota, pinkka testejä odottaa käyttöä ja aattelin täs kierros testata tuota ClearBluen paljon kehuttua (ja kirpaisevan kallista) digitaalista testeriäkin. Lisäksi on käytössä kaikki lievästi jo epätoivoisiltakin tuntuvat keinot omenaviinietikasta greippimehuun (onko joitakuita muista näitäkin kokeilleita täällä?). Jostain pinkasta luin että miniannos disperiiniäkin kuulemma saattais auttaa raskautumaan mutta mene ja tiedä, onko joku uskaltautunut sitäkin kokeilemaan? Mitäpä sitä ei kokeilisi kun se oma vaavi on niin haaveissa kovasti....

Tsemppiä kaikille ja nautitaan tästä kesästä kun arska vielä paistaa B)
 
:flower: Onnea JJ-t ja rouva pikkumyy :flower:
minkäs verran ja millasta taustaa sulla JJ-t olikaan? muistan sinut jo täällä jonkin aikaa palstailleen?

huh, onpa täällä toisilla odotusta jo paljon takana.... itse en tosin ees pysty kiertoja laskemaan kun menkkoja ei ilman lääkkeitä tuu... mutta lasta on toivottu kohta konkreettisesti tulevaksi 1,5vuotta.

kiva että täällä alkaa kaikilla vähän jotain tapahtua hoitojenkin suhteen kun kesä muuttuu syksyksi =)

mukavaa viikonloppua, soja
 
stellina, kaikenlaisia sitä on tullu kokeiltua näinä 2 vuotena, mehua yht. kolmessa kierrossa (sit kuulin radiosta että greippi voi altistaa rintasyövälle :eek: ) ja omenaviinietikkaa kahdessa. Ja helokkiöljykapseleita yhen purkillisen, riitti puoleks vuotta :p Tulehduskipulääkelinjalle en oo lähteny kun luin että ne voi päinvastoin huonontaa naisen hedemällisyyttä.
Ovistestejä tein joskus viime kesänä, vuoden yrityksen jälkeen. Rfsun oli edullisia (pystyy puolittaan! ) ja toimivia ;)
 
soja yritystä meillä siis 07/07 lähtien. eli reilu vuosi. plussahan tuli heti tokasta kierrosta, se meni kesken. maaliskuussa aloin terot ja sen jälkeen clomit. eka clomikierto toimi, josta tulóksena kemiallinen, tokassa ovis vasta kp33 ja ei tärpännyt, mutta ovis silti tuli. sitten lähti lähete julkiselle, josta muuten vastaus tänään, olisin päässyt sisään. mutta tämä kolmas clomikierto tuotti tulosta :heart: ovis vasta kp22 ja tänään tosiaan vasta dpo 14, elikkä ihan alussa mennään...

varovaisesti ja päivä kerrallaan..

JJ-t ja Juniori 4+0 :heart:
 
Tähtisäde
Moi,

Risukasaa: Älä hyvä nainen laske yrityskertoja, siinähän tulee vaan hulluksi ja masentuu! Koita jaksaa, kyllä tämä tästä vielä iloksi muuttuu. ;)

Mulla on tänään viimeinen Clomipäivä. Ei ole ollut tuntemuksia mihinkään suuntaan. Yleensä ne on kyllä tulleetkin vasta pillereiden syömisen jälkeen. Viikon päästä sitten olisi ultra... valmiiksi olen jo ihan kauhusta jäykkänä. Tuntuu, että en kestä sitä hiljaisuutta taas: "joo.....ei täällä kyllä mitään ole tapahtunut...". AAARRRGH! Mutta en maalaile piruja seinille, lippu ylhäällä vaikka väkisin! :D Ja taidan taas ihan piruuttani tikutella ovista...

Mukavaa viikonloppua kanssasisaret!
 
Tähtisäde, niimpä.. :ashamed:

Mies on nyt huolissaan että kuinka voi olla pois töistä juuri sillon ja yhtäkkiä kun tarvitaan.. :| Miten ne poissaolot hedelmöityshoitojen takia katotaan, onko ne ikäänku sairauteen verrattavia? Voisko esim. työterveydestä hakee lomaa jos selittää siellä syyn,.. kun ei haluttas sanoo töissä sen tarkemmin minkä takia joutuu käymään sairaalassa, :ashamed: vai miten tää käytännössä menee?
Entä voidaanko inseminaatioo varten säilöä kotona siemennestettä ja ottasin sen mukaan klinikalle jos seuraavana päivänä aika? Vai voisko ne ottaa siittiöitä joku päivä etukäteen ja pakastaa käyttöpäivää varten? Kuinka pian inseminaatiohoitoo tehtäessä tietää mikä päivä siittiöt ois paras ruiskuttaa sinne?

Apua.. kauheen hankalalta rupes jo tuntuun :/
Oikeestaan toivosin nyt että kierto venyski pikkasen lääkkeillä niin ei osus sitä seuraavat menkat kovin kuukauden alkupuolelle, kun tulee sitte vähä kiirettä.
 
risukasaa Meillä mies on ottanut pekkasia, palkatonta tai sitten olen varannut ajan niin että mies on jo päässyt töistä niin pääsee mukaan. Työpaikalla ei tarvitse kertoa syytä miks haluaa pekkasen juuri silloin ja palkatonta vapaata.
 
Risukasa: Meidän Väestöliitosta saamassa hedelmöityshoitoesitteessä sanotaan, että ainakin silloin, kun tutkitaan miehen hedelmättömyyttä, spermanäyte on säilytettävä lämpimässä ja tutkittava tunnin kuluessa. Vois kuvitella tuon tarkoittavan sitä, että siittiöt alkaa sen jälkeen heiketä tai kuolla. Ei siis varmaan ole mahdollista, että voisitte säilöä siemennestettä kotona valmiiksi. Samassa esitteessä sanotaan myös, että inseminaatiossa käytetään joko samana aamuna toimitettua tai pakastettua spermaa. Sitä en sitten tiedä, suostuvatko (ainakaan julkisella) tuohon pakastukseen, jos kerran käytetään oman kumppanin spermaa. Voihan olla, että vain lahjoittajien sperma pakastetaan.

Tuo, katsotaanko hedelmöityshoidot sairauteen verrattaviksi, saattaa tietty olla työsopimuskohtaista, mutta ainakaan meillä ei saa työajalla käydä lääkärissä, ellei se ole ihan välttämätöntä senhetkisen terveydentilan kannalta. Siis esimerkiksi jos on säännöllisesti annettava jotain hoitoja, että pysyy suunnilleen hengissä, niin silloin saa mennä, mutta muuten ei. Tulkitsin itse tuota työsopimusta meidän pomolle niin, että lapsettomuustutkimuksiin ei saa mennä työajalla. Jos tässä ollaan menossa vielä hoitoihin, niin sitten kyllä aion varmistaa asian jostain.
 

Yhteistyössä