Odotatko jo mökkeilykautta?

  • Viestiketjun aloittaja Vie ras
  • Ensimmäinen viesti
Vie ras
Täällä etelässä ainakin lumet on jo saanut kyytiä ja jotenkin tuntuu, että pitäisi päästä jo mökkeilemään. Nyt on kuitenkin vasta helmikuu ja vielä olisi ainakin pari kuukautta ennen kuin mökille pääsee kunnolla. Meillä ei siis ole kunnon lämmitystä mökissä joten päiväreissuja tulee varmaan tehtyä ennen kuin tulee lämpimämpiä öitä. Joku muilla on halu mökkeilemään?
 
En todellakaan, mökkeily on vihoviimeinen tapa viettää "lomaa". Yleensä ne tuppaa olemaan varsinaisia työleirejä, siellä sitten kökötetään jossin korvaess hyttysten syötävänä. Ehkä jos siellä olisi juokseva vesi, sähkö ym, mutta siinä tapauksessa ei taas juurikaan eroa kotona olosta. Hotelliin yöksi jos johonkin haluaa lähteä.
 
"möksä"
Kyllä teillä siellä etelässä kelpaa! Meijän mökki saaressa ja sinne pääsi piipahtamaan teräsjäätä myöten autolla, nut kun lämpeni niin ei enää silläkään. Jäät sulaa tuolta isolta selälätä ehkä joskus toukokuun alussa aikaisintaan, sitten veneellä useampi kilometri. Eli, kyllä, odotan mökkikautta kuin kuuta nousevaa...
 
akava
onneksi pääsee ympäri vuoden :) ja vaikka siellä on sähköt niin ei se minusta ole "ihan sama kun olisi kotona"... ainakaan meillä koti esim ei ole järven rannalla :) ja mitä ihmeen tekemistä näillä työleiri mökeillä on?? remonttia vai mitä? me kyselemme tekemistä mökillä olo ajaksi minun vanhemmilta(joiden mökki on) ja ei sitä tahdo aina olla. mies haluaisi tehdä enemmänkin :)
 
"joooo"
Todellakin odotan! Ai sitä fiilistä kun vetää terassikalusteet esille. Istuu siinä meren ääressä, nauttii pari lasillista kuohuvaa ja katsoo kun mies virittelee kaasugrillin tulille. Tietää samalla että illalla pääsee puulämmitteiseen saunaan, paljuun ja saa ehkä yhden jägermaisterin lämmikkeeksi :) Voi sitä ihanuutta <3
 
"jonna"
Onneksi möksällä ei pääse ympäri vuoden, joten siksipä odotan sitä innolla. Meillä on mökki Turun ulkosaaristossa ja se on kaukana luksusuhuviloista vesineen ja sähköineen. Sinne kaukaiseen saareen, missä ei ole mitään :D sinne minä halajan.
 

Yhteistyössä