Mä en koskaan laita makaronilaatikkoon maitoa ja munia....ihan öklöttää jo ajatus, mutta makuasia, makuasia
.....makaronin keitinvesi sinne vaan hyvin maustetun jauhelihan kanssa vuokaan ja siis keitinvedenkin voi maustaa. Mausteeksi esim. paprikaa, mustapippuria/viherpippuria, oon laittanut currya ja yrttejä ja ihan mitä sattuu olemaankaan, myös tomaattia ja sipulia jauhelihan ruskistuksessa, vähän suolaa tosin jos laittaa juustoraastetta mukaan niin ei sit paljoa suolaa.
Sit kun kaikki on sulassa sovussa vuoassa niin maistat sitä lientä vähän, täytyis jollekin maistua ja vettä voi sit lisätä jos näyttää että ei peity tavarat. Nii ja pinnalle voi sit laittaa kanssa sitä juustoraastetta. En oikein osaa sanoa kuinka toi maustamienn tapahtuu ja määrät, kun tulee aina sovellettua tilanteen ja halujen mukaan
rohkeasti vaan kokeilemaan!