Herkkusieniä (tuoreita, maksaa alle 5 euroa per kg cittarissa esmes eikä niitä tartte ku jotain 200 g), kesäkurpitsaa (maalla voi kasvattaa itsekin), sulatejuustoa (pari nokaretta riittää, sellanen 50 g).
1. Eli mausteita öljyyn tai voihin pannulle, itse laitoin mustapippuria, currya, paprikaa, valkosipulia, inkivääriä ja suolaa.
2. Silputut sienet ja kesäkurpitsa kuullotetaan pannulla.
3. Laitetaan kansi päälle.
4. Kun muhineet hivenen aikaa, nestettä irtoaa ja sitten lisää sulatejuustonokareet. Jätä hautumaan. Jos nestettä ei tule tarpeeksi, että tulisi kastiketta, lisää ripaus vettä.
5. Tarjoa lämpimänä haluamasi lisäkkeen kanssa esim. pasta, couscous, riisi, peruna, kukkakaali, salaatti...
Hinnaksi tulee muutama euro tälle kastikkeelle ja sitten lisäkkeen hinta.
1. Eli mausteita öljyyn tai voihin pannulle, itse laitoin mustapippuria, currya, paprikaa, valkosipulia, inkivääriä ja suolaa.
2. Silputut sienet ja kesäkurpitsa kuullotetaan pannulla.
3. Laitetaan kansi päälle.
4. Kun muhineet hivenen aikaa, nestettä irtoaa ja sitten lisää sulatejuustonokareet. Jätä hautumaan. Jos nestettä ei tule tarpeeksi, että tulisi kastiketta, lisää ripaus vettä.
5. Tarjoa lämpimänä haluamasi lisäkkeen kanssa esim. pasta, couscous, riisi, peruna, kukkakaali, salaatti...
Hinnaksi tulee muutama euro tälle kastikkeelle ja sitten lisäkkeen hinta.