Nyt syksyllä 2010 yrityksen aloittavia / aloittaneita?

Kesken taisi jäädä tämä elämänalku rv 4+3...eilen alko ruskealla vuodolla jonka jälkeen menkkamaista vuotoa...kipuja ei ole eikä vielä ainakaan ole mitään isoja hyytymiä tullut mutta en jaksa uskoa että olisi jotain "normaalia alkuraskauden vuotoa" olo on kurja mutta niinhän se on että luonto hoitaa pois itsestään sen mikä ei ole täysin valmis normaaliin kehitykseen....
 
Punkku Toivottavasti kuitenkin olisi vain tuota alkuraskauteen liittyvää vuotoa. Älä vielä luovuta. :hug:

ON: Kyllä tuo ihmismieli on käsittämätön. Kp 28 menossa ja jos pitäisi raskausoireita hakea niin listassa seisoisi ajoittainen huono olo (tätä esiintyy usein ennen kuukautisia), väsymys, lisääntynyt ruokahalu (tätäkin esiintyy useasti ennen kuukautisia) ja turvotus (jota myös esiintyy usein ennen kuukautisia). Voisko joku opastaa hieman noiden lämpöjen kanssa. Mieltäni kaihertaa, että pysyykö siis korkeampi ruumiinlämpö oviksesta kuukautisten alkuun? Oon vähän tollo. :ashamed: Ja voiko lisääntynyt valkovuoto olla merkki raskaudesta? Minulla nimittäin on myös valkovuoto lisääntynyt ja se on sellaista 'vetistä'.
Voi kun sitä olisikin raskaana. Vaikka tiedän, että se olisi todellakin ihme jos näin olisi nyt tapahtunut, silti pää kuhisee ajatuksia. Päällimmäisenä 'mitä jos'. Kaupat kierrän kaukaa, vauvanvaateet saa kyyneleet silmiin.
 
Ensin suuret pahoittelut Punkku! :hug:

Tervetuloa Hattarapilvi!

Alice toi testaamisen odottaminen on piinaavaa. Sitten kun annat itellesi luvan tehdä sen, niin heti tuleekin varma olo, että se on nega ja ärsyttää, että tuli edes tehtyä. Vielä jos se on se pelätty negatiivinen niin tuntee itsensä niin tyhmäksi ja jos on ollu paljon oireita niin petetyksi oman kroppansa puolelta. Tsemppiä sulle odotteluun ja oikeen kovasti tsempityksiä, että kun sen aika tulee niin siltä pärähtää kaksi viivaa ruutuun :)

Mulla ei ole oikeen mitään raportoitavaa..Ollaan kovasti harjoteltu tositilannetta varten ja saatu vähän uutta kipinääkin kun on taas joku "tarkoitus" pupustella :D Kierron puolivälikin näyttää lähestyvän, saa nähdä minkä pituiseksi tämä meinaa venyä, ennen esikoisen raskautta ollu siinä 27 päivää ja nyt sen jälkeen hiukan pitempiä nämä pari mitä on ollut.
 
Lunea Joo niinhän se oli,että tän jälkeen lakataan yrittämästä, vauva tulee jos on tullakseen, mutta tosiaan kun on noi laiskat munasarjat niin se on aika epätodennäköstä että raskaaksi tulisin, joskaan ei tietenkään ihan mahdotonta, kyllähän sitä on tullut huomattua kaveripiirissä,että sellaisetkin on luomuna raskaaks tullu joiden ei missään tapauksessa pitäny tulla :) Ja teroja oon syöny tänä vuonna kesällä 3kk ja sen jälkeen oli melkein 2kk syömättä ja menkkoja ei tullu joten sian uuden 3kk satsin joka loppu ja sit tosiaan päätettiin etten menisi niihin tutkimuksiin mistä kyne viimeksi puhui että tarttis mennä jossein tänäkään aikana raskaus ala..
Nyt on taas sellanen olo,että olen ihan varma että testi näyttää negaa ja että olisi ihan tyhmää edes kuvitella muuta, miten nää mielialat vaihteleekin jatkuvasti kierron mukaan mitä ihmeelisimmin, alkukierrosta tuntuu just siltä,että tää on se kierto, puolessa välissä miettii että entä jos ei sittenkään ja sit oviksen jälkeen alkaa taas oleen ihan varma että kyllä nyt se on tärpänny ja nyt taas ihan loppukierrosta tää sekava olotila, siitä että pelottaa, haluaa tietää, ei halua tietää, ei jaksa uskoa että mitään olis tapahtunu :D Ja nyt oon taas sitä mieltä että sit jos en oo raskaana niins sille ei sitten vaan voi mitään, tiedä sitten miksi eilen iski kauhee paniikki yhtäkkiä :)
Mutta mun ei selvästikkään haluta tietävän vielä ainakaan mikä on tulos, tein aamulla ne kaks testiä mitä mulla oli ja molemmat oli viallisia, niihin ei tullut edes sitä kontrolliviivaa tai siis ensin tein sen ekan ja siihen ei tullu mitään niin dippasin vielä sen toisenkin eikä siihenkään tullut mitään, kävin sit apteekista hakemassa aina varman apteekin oman tetsin joka nyt polttelee tuolla kaapissa, mutta josko jaksaisin odottaa edes ma aamuun mutta mieluummin tietysti sinne ti aamuun ennen testaamista... Eli todennäkösesti teen sen jo huomenna :LOL:
No ensi viikolla viimestään selviää millanen tulos on ja mihin suuntaan elämä tästä lähtee eteneen :)!

Alice
 
Punkulle piti tulla vielä erikseen kirjottaan,kun en äsken ehtinyt... Täältä siis myös iso :hug:
mutta toivotaan että vuoto loppuis eikä pahenis! Mutta niinhän sitä tosiaan sanotaan että luonto korjaa, mutta toivotaan vielä parasta :)! Tulehan kertomaan miten tilanne etenee!
 
.:: Sunnuntai 28.11.2010 ::.

Kuumeilijat:
Lunea................kp 1/25-32..................tjot...........toiveissa 1
Leo81................kp 5/28-33..................yk 2...........toiveissa ?
anneli80.............kp 6/34-99.................yk 3..........toiveissa 2
Pepe10.............kp 13/26-35................yk 1..........toiveissa 2
Epa88...............kp 15/30......................yk 2..........toiveissa 1
Nannie..............kp 18/26-28..................yk 3..........toiveissa 1
AnniMu..............kp 19/32......................yk 2..........toiveissa 1
AliceInWonderland..kp 25/25-30....dpo10....yk 12.......toiveissa 2
Gabrielle............kp 28/27-32...................yk 3..........toiveissa 1
Tine..................kp 29/28-38.................yk 1............toiveissa 1
Hattarapilvi........kp 32/30-31.................yk 4............toiveissa 2


--------------------------------------------
Mukana tai taustalla:
LocoKako
Peikko_
Sanjo
Viuhti10
FelisSilvestris
Kaneli
Supuliini
Sindi^^
Hyppy

---------------------------------------------
PLUSSAT:
Syyskuu
Otokka...............kp 31/24-25................yk 1........toiveissa 1

Lokakuu
MeMaMi...........kp 26/25......................yk 4........toiveissa 2
Anskuliina..........kp 33/27-32.................yk 1........toiveissa 2
Barbapörrö........kp ?/?...........................yk 1........toiveissa 2
Iitushka..............kp .............................yk1 ........toiveissa 1
Hellun martta.....kp 41/28......................yk 1........toiveissa 3
Jotain................kp 30/27-32...............yk 1...........toiveissa 2

Marraskuu
RockMama81......kp 28/28....................yk 2........toiveissa 2
skorpioni07........kp 31/31.....................yk 2........toiveissa 2
Marsu82.............kp 40/32...................yk 2..........toiveissa 2
Punkku..............kp ?/26-32.................yk 2...........toiveissa 3

-------------------------------------------------
Saa päivittää, kuka ensiksi ehtii, niin saadaan vihdoin pinkka pysymään kasassa! Parhaiten onnistuu "lainaa"-napilla, poistetaan quotet ja muokataan päivät. :)
 
Plääh, ei toimi kroppa vielä yhtään. Menkat alkoi jo dpo 9! Toivottavasti tätä ei nyt jatku montaa kuukautta enää, en haluaisi millään hormoneilla alkaa korjata kiertoa kun se aina ennenkin on ollut luomuna niin tasainen. Mistähän tämmöinen voi johtua? Olisinko voinut tulkita ovulaation väärin, vaikka oireet oli niin selvät? Vai eikö oikeaa ovulaatiota taaskaan tapahtunut? Aamulämpö oli edelleen loppukierron tasolla, ikäänkuin keltarauhashormonia vielä erittyisi.. No, ei sitä selvästi ainakaan tarpeeksi ole kun alkoi jo.

Tine kyseli lämmöistä. Pääsääntöisesti on siis niin, että kp1 alkaa normaalilämpö. Ennen ovulaatiota lämpö laskee hieman entisestään, ja kun lämpö nousee noin puoli astetta, on keltarauhanen syntynyt ja ovulaatio ohi. Lämmön pitäisi sitten pysyä ylempänä niin kauan, kunnes keltarauhanen surkastuu ja kuukautiset alkavat. Jos raskaus on alkanut, lämmöt pysyvät ylhäällä.

Mun on tosin poikkeuksetta jokainen gyne käskenyt lopettaa sen lämmön kyttäilyn kun se on niin epävarma keino, mutta kyllä mä siihen luotan. Esimerkkinä mulla keskimäärin:
kp 1-13 lämpö 36,6,
kp 14 lämpö 36,5,
kp 15-28 lämpö 36,9
Ja yleensä sinä päivänä, kun aamulämpö on taas laskusuunnassa, alkavat kuukautiset. Kuulemma pitäisi mitata suusta sellaisella vanhanaikaisella mittarilla, mitä ainetta ne nykyään niissä käyttääkään kun elohopeaa ei enää käytetä, mutta mä mittaan digimittarilla suusta. Jätän vain äänimerkin huomioimatta kun sen jälkeen lämpö nousee poikkeuksetta vielä vähintään 0,2 astetta.

Niin ja loppukierrosta valkkari kyllä lisääntyy, mutta niin myös raskauden alussa. :)

Punkku :hug: Ei pieni kauaa jaksanut. :( Vai onko vuoto loppunut, onhan?

Alice, ja sulla on aina ollut tollasta? Mä en kyllä vieläkään ymmärrä miksi sulle Teroja tyrkytetään, kun Clomeja tai vastaavaa sun pitäis syödä, jotta ovulaatio tapahtuisi.. Hmm.. Tosin en ole lääkäri, taisin ihmetellä tätä jo aiemminkin. Terot vaan ei käsittääkseni muuta tee kuin tukee alkanutta raskautta otettuna ovulaation jälkeen, tai aiheuttaa tyhjennyksen jos ovulaatiota ei tapahdu. Mullekin niitä tosin määrättiin siihen ensimmäiseen kystaan ja gyne sanoi, että nyt on muutaman kierron verran paremmat mahdollisuudet raskautua, mut eipä sitten selittänyt syytä tarkemmin. Enkä kyllä raskautunutkaan. Tämä ajat sitten siis exän kanssa.

Selittikö se gyne, mitä ja miten sitten tutkittaisiin, jos tutkimuksiin menisit? Mähän olen itse lapsettomuustutkimukset aikanaan exän kanssa alustavasti läpi käynyt, eikä siinä alkuun tehty muuta, kuin seurattiin kierron verran veren hormoniarvoja ja ultrattiin pari kertaa. Mulla tosin olikin normaali kierto, helppohan sellanen on todeta. Niin ja aukiolotutkimus tehtiin. Mutta kallista tai vaivalloista se ei mun mielestä ollut, ja yllättävän nopeastikin pääsin julkisella puolella. Päinvastoin sain itselleni mielenrauhan ja uutta tarmoa yrittää 1,5v lapsettomuuden jälkeen.

Eipä asia mulle tippaakaan kuulu, must olis vaan surullista jos joutuisit luopumaan haaveestasi, kun apua kerran on tarjolla. Ja ethän sinäkään tietysti sitä päätöstä yksin voi tehdä. Mutta toivotaan nyt parasta tähän toistaiseksi viimeiseen kiertoon!
 
Viimeksi muokattu:
Lunea Kiitoksia informaatiosta. :) Ite en siis seuraile lämpöjä, nyt oon muutamana aamuna ottanut ihan huvikseen (en tiiä yhtään miks. Varmaan ku muutamana päivänä särkeny toispuoleisesti päätä) ja huomannu, et aamulämpö on 37.3-37.4. Normaali ruumiinlämpö mulla on 36.8. Mut en ajatellu enää mittailla, voi olla flunssaakin taas tulossa.

Vajaa pari vuotta sitten koin keskenmenon ja silloinki yritettiin silloisen poikaystävän kanssa vuoden verran ennen ku tärppäs. Ajatukset harhailee iha missä sattuu ja varsinkin tuo silloinen keskenmeno pyörii päässä. Entä jos raskautuminen onnistuisikin melko pian, saanko taas km. Tiedän kyllä, ettei näitä juttuja kannattis päässä pyöritellä mut siellä ne nyt on enkä pois saa.
 
Sunnuntai 28.11.2010

Kuumeilijat:
Lunea................kp 1/25-32..................tjot...........toiveissa 1
Hattarapilvi........kp 2/30-31.................yk 5............toiveissa 2
Leo81................kp 5/28-33..................yk 2...........toiveissa ?
anneli80.............kp 6/34-99.................yk 3..........toiveissa 2
Pepe10.............kp 13/26-35................yk 1..........toiveissa 2
Epa88...............kp 15/30......................yk 2..........toiveissa 1
Nannie..............kp 18/26-28..................yk 3..........toiveissa 1
AnniMu..............kp 19/32......................yk 2..........toiveissa 1
AliceInWonderland..kp 25/25-30....dpo10....yk 12.......toiveissa 2
Gabrielle............kp 28/27-32...................yk 3..........toiveissa 1
Tine..................kp 29/28-38.................yk 1............toiveissa 1


--------------------------------------------
Mukana tai taustalla:
LocoKako
Peikko_
Sanjo
Viuhti10
FelisSilvestris
Kaneli
Supuliini
Sindi^^
Hyppy

---------------------------------------------
PLUSSAT:
Syyskuu
Otokka...............kp 31/24-25................yk 1........toiveissa 1

Lokakuu
MeMaMi...........kp 26/25......................yk 4........toiveissa 2
Anskuliina..........kp 33/27-32.................yk 1........toiveissa 2
Barbapörrö........kp ?/?...........................yk 1........toiveissa 2
Iitushka..............kp .............................yk1 ........toiveissa 1
Hellun martta.....kp 41/28......................yk 1........toiveissa 3
Jotain................kp 30/27-32...............yk 1...........toiveissa 2

Marraskuu
RockMama81......kp 28/28....................yk 2........toiveissa 2
skorpioni07........kp 31/31.....................yk 2........toiveissa 2
Marsu82.............kp 40/32...................yk 2..........toiveissa 2
Punkku..............kp ?/26-32.................yk 2...........toiveissa 3

-------------------------------------------------
Saa päivittää, kuka ensiksi ehtii, niin saadaan vihdoin pinkka pysymään kasassa! Parhaiten onnistuu "lainaa"-napilla, poistetaan quotet ja muokataan päivät. :)
 
Päivitin oman tilanteeni tuonne ajan tasalle. Eli niin kuin arvelinkin, eilen alkoivat menkat. Hieman oli taas pettynyt olo. Mut ei voi mitään, yritys jatkuu.

Alice, jännityksellä odotetaan, mitä testeistä näkyy alkuviikosta :) Kyllä minäkin kehoittaisin teitä jatkamaan tutkimuksia, jos tosissanne haluat(te) vauvan =) Voisitko käydä toisella lääkärillä, jos sillä olisi asiaan joku eri näkökulma? On harmillista, jos joudut luopumaan nyt vauvahaaveistasi. Jospa puhuisitte vielä miehesi kanssa. Mutta toivotaan, että alkuviikosta sulla olisi jotain hyvää kerrottavaa meille ;)

Lunea, teitkö ovulaatiotestejä edellisessä kierrossa vai luotitko lämpöihin? Voisko sitten olla, että ovulaatiota ei kerennyt tapahtua? Jospa tämä kierto olisi jo säännöllisempi ja hedelmällinen ;)

Punkku, jospa se on harmitonta vuotoa. Minullakin tuli ekassa raskaudessa jollain alkuviikolla tuhruvuotoa, joka oli vaaratonta. Toivotaan, että pikkuinen pysyisi mukana! :heart:
 
Maanantai 29.11.2010

Kuumeilijat:
Lunea................kp 2/25-32..................tjot...........toiveissa 1
Hattarapilvi........kp 3/30-31.................yk 5............toiveissa 2
Leo81................kp 6/28-33..................yk 2...........toiveissa ?
anneli80.............kp 7/34-99.................yk 3..........toiveissa 2
Pepe10.............kp 14/26-35................yk 1..........toiveissa 2
Epa88...............kp 16/30......................yk 2..........toiveissa 1
Nannie..............kp 19/26-28..................yk 3..........toiveissa 1
AnniMu..............kp 20/32......................yk 2..........toiveissa 1
AliceInWonderland..kp 26/25-30....dpo10....yk 12.......toiveissa 2
Gabrielle............kp 29/27-32...................yk 3..........toiveissa 1
Tine..................kp 30/28-38.................yk 1............toiveissa 1


--------------------------------------------
Mukana tai taustalla:
LocoKako
Peikko_
Sanjo
Viuhti10
FelisSilvestris
Kaneli
Supuliini
Sindi^^
Hyppy

---------------------------------------------
PLUSSAT:
Syyskuu
Otokka...............kp 31/24-25................yk 1........toiveissa 1

Lokakuu
MeMaMi...........kp 26/25......................yk 4........toiveissa 2
Anskuliina..........kp 33/27-32.................yk 1........toiveissa 2
Barbapörrö........kp ?/?...........................yk 1........toiveissa 2
Iitushka..............kp .............................yk1 ........toiveissa 1
Hellun martta.....kp 41/28......................yk 1........toiveissa 3
Jotain................kp 30/27-32...............yk 1...........toiveissa 2

Marraskuu
RockMama81......kp 28/28....................yk 2........toiveissa 2
skorpioni07........kp 31/31.....................yk 2........toiveissa 2
Marsu82.............kp 40/32...................yk 2..........toiveissa 2
Punkku..............kp ?/26-32.................yk 2...........toiveissa 3

-------------------------------------------------
Saa päivittää, kuka ensiksi ehtii, niin saadaan vihdoin pinkka pysymään kasassa! Parhaiten onnistuu "lainaa"-napilla, poistetaan quotet ja muokataan päivät. :)
 
Toivottavasti toi pinkan päivitys meni oikein. :D

AliceInWonderland: Peukut todellakin on pystyssä, varpaita myöten! :rolleyes: Suurimmaksi osaksi noi ajatukset pysyy poissa mutta jossain välissä ne aina vähäksi aikaa pujahtaa mieleen. Uniin se on myös tullu. Mut hyvin ymmärretäväähän tuo on. Ajattelitko mikä päivä testailla? :) Sulle hirveesti +++++++++++++++++++++++:whistle:!!! Ja kaikille muille myös!! =)

ON: Täti sais nyt tulla jos on tulossa. Alkaa turvotus ahistaan ja jääkaappi loistaan tyhjyyttään ku syön koko ajan. Sit se syöminen ärsyttää itellä ja puran sen tietty mieheen. :kieh: Mut onneksi tuo näyttää ymmärtävän. Niin polttelis käyä ostamas testi mut kyllä se kauppaan jää vielä. Nyt on yön aikana (töissä oon) tuntunu, et täti olis tulossa parin pvän sisään. Ihan on semmonen fleece nyt.
 
Maanantai 29.11.2010

Kuumeilijat:
Lunea................kp 2/25-32..................tjot...........toiveissa 1
Hattarapilvi........kp 3/30-31.................yk 5............toiveissa 2
Leo81................kp 6/28-33..................yk 2...........toiveissa ?
anneli80.............kp 7/34-99.................yk 3..........toiveissa 2
Pepe10.............kp 14/26-35................yk 1..........toiveissa 2
Epa88...............kp 16/30......................yk 2..........toiveissa 1
Nannie..............kp 19/26-28..................yk 3..........toiveissa 1
AnniMu..............kp 20/32......................yk 2..........toiveissa 1
AliceInWonderland..kp 26/25-30....dpo12....yk 12.......toiveissa 2
Gabrielle............kp 29/27-32...................yk 3..........toiveissa 1
Tine..................kp 30/28-38.................yk 1............toiveissa 1


--------------------------------------------
Mukana tai taustalla:
LocoKako
Peikko_
Sanjo
Viuhti10
FelisSilvestris
Kaneli
Supuliini
Sindi^^
Hyppy

---------------------------------------------
PLUSSAT:
Syyskuu
Otokka...............kp 31/24-25................yk 1........toiveissa 1

Lokakuu
MeMaMi...........kp 26/25......................yk 4........toiveissa 2
Anskuliina..........kp 33/27-32.................yk 1........toiveissa 2
Barbapörrö........kp ?/?...........................yk 1........toiveissa 2
Iitushka..............kp .............................yk1 ........toiveissa 1
Hellun martta.....kp 41/28......................yk 1........toiveissa 3
Jotain................kp 30/27-32...............yk 1...........toiveissa 2

Marraskuu
RockMama81......kp 28/28....................yk 2........toiveissa 2
skorpioni07........kp 31/31.....................yk 2........toiveissa 2
Marsu82.............kp 40/32...................yk 2..........toiveissa 2
Punkku..............kp ?/26-32.................yk 2...........toiveissa 3

-------------------------------------------------
Saa päivittää, kuka ensiksi ehtii, niin saadaan vihdoin pinkka pysymään kasassa! Parhaiten onnistuu "lainaa"-napilla, poistetaan quotet ja muokataan päivät. :)
 
Korjasin Alicelle dpo 12, olin itsekin unohtanut sen su päivityksestä kun siirsin vain itseni pinkan alkuun. Kumma juttu, ei ole vielä kertaakaan masentanut menkkojen alku. Nyt lähinnä ärsytti, että miks näin aikaisin, mikä on pielessä.. Mut kaipa se masennus pysyy taka-alalla niin kauan, kun ei varsinaisesti vielä puhuta yrittämisestä ja kroppa kenkkuaa. Tahtoisin nähdä perättäiset normaalit kierrot kummaltakin munasarjalta, että oikeasti jaksan asettaa edes mitään toiveita raskautumisesta.

-Lu-
 
Lunealle pahoittelut listan kärkeen joutumisesta, en edes huomannut ensin :(

Täälä näyttäisi tulevan keskivälin tuhrut menossa, en tiedä viittaako ilmiö ovulaatioon vai siihen ettei sitä tapahdu ja käännytään kierron loppupuoliskolle. Mulla oli vastaavaa keskenmenon jälkeen jokusen kuukauden, kierrot oli normaalia muutaman päivän pidempiä ja uusi raskaus alkoi vasta kun tämä tuhruilu loppui ja kierrot lyheni. Kaipa se olisi illalla heiluteltava peittoja (tai oikeastaan sohvatyynyjä kun esikoinen on vallannut ainoa makkarin :D) varmuuden vuoksi :)
 
Tiistai 30.11.2010

Kuumeilijat:
Lunea................kp 3/25-32..................tjot...........toiveissa 1
Hattarapilvi........kp 4/30-31.................yk 5............toiveissa 2
Leo81................kp 7/28-33..................yk 2...........toiveissa ?
anneli80.............kp 8/34-99.................yk 3..........toiveissa 2
Pepe10.............kp 15/26-35................yk 1..........toiveissa 2
Epa88...............kp 17/30......................yk 2..........toiveissa 1
Nannie..............kp 20/26-28..................yk 3..........toiveissa 1
AnniMu..............kp 21/32......................yk 2..........toiveissa 1
AliceInWonderland..kp 27/25-30....dpo13....yk 12.......toiveissa 2
Gabrielle............kp 30/27-32...................yk 3..........toiveissa 1
Tine..................kp 31/28-38.................yk 1............toiveissa 1


--------------------------------------------
Mukana tai taustalla:
LocoKako
Peikko_
Sanjo
Viuhti10
FelisSilvestris
Kaneli
Supuliini
Sindi^^
Hyppy

---------------------------------------------
PLUSSAT:
Syyskuu
Otokka...............kp 31/24-25................yk 1........toiveissa 1

Lokakuu
MeMaMi...........kp 26/25......................yk 4........toiveissa 2
Anskuliina..........kp 33/27-32.................yk 1........toiveissa 2
Barbapörrö........kp ?/?...........................yk 1........toiveissa 2
Iitushka..............kp .............................yk1 ........toiveissa 1
Hellun martta.....kp 41/28......................yk 1........toiveissa 3
Jotain................kp 30/27-32...............yk 1...........toiveissa 2

Marraskuu
RockMama81......kp 28/28....................yk 2........toiveissa 2
skorpioni07........kp 31/31.....................yk 2........toiveissa 2
Marsu82.............kp 40/32...................yk 2..........toiveissa 2
Punkku..............kp ?/26-32.................yk 2...........toiveissa 3

-------------------------------------------------
Saa päivittää, kuka ensiksi ehtii, niin saadaan vihdoin pinkka pysymään kasassa! Parhaiten onnistuu "lainaa"-napilla, poistetaan quotet ja muokataan päivät. :)
 
ÄLLÖVAROTUS


Kiitos kaikille tuesta,kyllä kaikki on helpompaa kun voi jakaa asiat sellasten kanssa jotka ymmärtää:heart:
vuotoa tosiaan on ollu siitä perjantaista lähtien ja nyt alkaa hiipumaan.
Kokoajan olen odottanut että millon tulee jotain hyytymiä tms kun kyllähän normi menkoissakin jo tulee jotain sattumia....?tai no en enää muista ku normaaleista on jo tovi sit on odottanu jotain kovia kipuja tms,mut ei mitään vuoto on sellasta kun menkossa,ehkä hieman niukempaakin ,mitää hyytymiä ei ole eikä mitään kipujakaan ole,paitsi tällä viikolla on alkanu vatsaa ja selkää vähän särkee(toivottavasti ei oo mitää tulehdusta tekemässä) ja jotenki muutenki erillaista ku ihan vaa menkat. Fiilis on vähän tylsä joten en edes ole "varmistanut" asiaa testillä muta tämän viikon aikana sen aion tehdä,ja vakka välillä tisseissäkin on vielä nipistelyä yms. olevinaan joitain oireitakin vielä niin en kuitenkaan usko että sielä olisi enään ketään kotona,ainakaan elossa...

No jos kierto alkaa alusta tosta ekasta vuotopäivästä niin kohtahan se on taas aika alkaa peittoja pölyyttää ja uutta yritystä.....vaikka jotenki musta tuntuu et tää juttu ei ollu vielä tässä,mulla varmaan tulee sit kohtutulehdus tai on joku keskeytynyt keskenmeno ja joudun viel kaavintaan...(tosi positiivista,mut eipähän tipu sit korkeelta)

mutta toivotan kaikille oikein paljon vauvatuulia.
 
Voi Punkku :hug: Sullahan oli sen verran alussa raskaus, että välttämättä ei ehkä hyytymiä tulekkaan. Sen tulehduksen saa ainakin helposti suljettua pois käymällä crp testissä vaikka terkkulan päivystyksessä. Mulla keskenmeno takana myös. Se on niin inhottavaa kun mielikin on maassa ja sitten tekisi miei aloittaa vaan uudelleen vauvahaaveilu, mutta kroppa ei ole mukana kuvioissa ja toipuminen pitkittyy(itsellä kaikkineen kesti melkein 3kk). Mutta mistäpä sitäkään tietää, josko siellä vielä sulla joku asustelisi :)
 
Keskiviikko 1.12.2010

Kuumeilijat:
Lunea................kp 4/25-32..................tjot...........toiveissa 1
Hattarapilvi........kp 5/30-31.................yk 5............toiveissa 2
Leo81................kp 8/28-33..................yk 2...........toiveissa ?
anneli80.............kp 9/34-99.................yk 3..........toiveissa 2
Pepe10.............kp 16/26-35................yk 1..........toiveissa 2
Epa88...............kp 18/30......................yk 2..........toiveissa 1
Nannie..............kp 21/26-28..................yk 3..........toiveissa 1
AnniMu..............kp 22/32......................yk 2..........toiveissa 1
AliceInWonderland..kp 28/25-30....dpo14....yk 12.......toiveissa 2
Gabrielle............kp 31/27-32...................yk 3..........toiveissa 1
Tine..................kp 32/28-38.................yk 1............toiveissa 1


--------------------------------------------
Mukana tai taustalla:
LocoKako
Peikko_
Sanjo
Viuhti10
FelisSilvestris
Kaneli
Supuliini
Sindi^^
Hyppy

---------------------------------------------
PLUSSAT:
Syyskuu
Otokka...............kp 31/24-25................yk 1........toiveissa 1

Lokakuu
MeMaMi...........kp 26/25......................yk 4........toiveissa 2
Anskuliina..........kp 33/27-32.................yk 1........toiveissa 2
Barbapörrö........kp ?/?...........................yk 1........toiveissa 2
Iitushka..............kp .............................yk1 ........toiveissa 1
Hellun martta.....kp 41/28......................yk 1........toiveissa 3
Jotain................kp 30/27-32...............yk 1...........toiveissa 2

Marraskuu
RockMama81......kp 28/28....................yk 2........toiveissa 2
skorpioni07........kp 31/31.....................yk 2........toiveissa 2
Marsu82.............kp 40/32...................yk 2..........toiveissa 2
Punkku..............kp ?/26-32.................yk 2...........toiveissa 3

-------------------------------------------------
Saa päivittää, kuka ensiksi ehtii, niin saadaan vihdoin pinkka pysymään kasassa! Parhaiten onnistuu "lainaa"-napilla, poistetaan quotet ja muokataan päivät. :)
 
Pikasesti vaan omaa napaa informoin, eli täällä ei mitään uutta.. testi oli nega maanantaina päivällä :( Mutta menkkojakaan ei kuulu... Ajattelin testata vielä pe tai la kun ollaa miehen kanssa lähdössä kylpylä lomalla, ekaa kertaa yhdessä esikoisen syntymän jälkeen :heart: ilman tyttöä siis mennään, joten testailen sitten vielä kerran,että tiedän voinko juoda mitä reissussa :) Olo on vieläkin mitään sanomaton ,ei menkka kipuja eikä oikein muutakaan, tänään aamulla hetken aikaa heräämisen jälkeen oli oikeella puolella alamahan tuntumassa sellasta ajoittaista vihlontaa, se kesti jotain tunnin verran ja sen jälkeen ei mitään... Eikä siis ollu sellasta perinteista jomotusta, mitä yleensä on menkkojen alussa... No loppuviikosta sitten selviää jäikö testi negaksi vai ei :) Ei pitäisi itteensä tällee kiusata, mutta kyllä mä vieläkin 2 negan jälkeen elättelen toiveita että josko siltikin...

Alice
 
Torstai 2.12.2010

Kuumeilijat:
Lunea................kp 5/25-32..................tjot...........toiveissa 1
Hattarapilvi........kp 6/30-31.................yk 5............toiveissa 2
Leo81................kp 9/28-33..................yk 2...........toiveissa ?
anneli80.............kp 10/34-99.................yk 3..........toiveissa 2
Pepe10.............kp 17/26-35................yk 1..........toiveissa 2
Epa88...............kp 19/30......................yk 2..........toiveissa 1
Nannie..............kp 22/26-28..................yk 3..........toiveissa 1
AnniMu..............kp 23/32......................yk 2..........toiveissa 1
AliceInWonderland..kp 29/25-30....dpo15....yk 12.......toiveissa 2
Gabrielle............kp 32/27-32...................yk 3..........toiveissa 1
Tine..................kp 33/28-38.................yk 1............toiveissa 1


--------------------------------------------
Mukana tai taustalla:
LocoKako
Peikko_
Sanjo
Viuhti10
FelisSilvestris
Kaneli
Supuliini
Sindi^^
Hyppy

---------------------------------------------
PLUSSAT:
Syyskuu
Otokka...............kp 31/24-25................yk 1........toiveissa 1

Lokakuu
MeMaMi...........kp 26/25......................yk 4........toiveissa 2
Anskuliina..........kp 33/27-32.................yk 1........toiveissa 2
Barbapörrö........kp ?/?...........................yk 1........toiveissa 2
Iitushka..............kp .............................yk1 ........toiveissa 1
Hellun martta.....kp 41/28......................yk 1........toiveissa 3
Jotain................kp 30/27-32...............yk 1...........toiveissa 2

Marraskuu
RockMama81......kp 28/28....................yk 2........toiveissa 2
skorpioni07........kp 31/31.....................yk 2........toiveissa 2
Marsu82.............kp 40/32...................yk 2..........toiveissa 2
Punkku..............kp ?/26-32.................yk 2...........toiveissa 3

-------------------------------------------------
Saa päivittää, kuka ensiksi ehtii, niin saadaan vihdoin pinkka pysymään kasassa! Parhaiten onnistuu "lainaa"-napilla, poistetaan quotet ja muokataan päivät. :)[/QUOTE]
 
Perjantai 3.12.2010

Kuumeilijat:
Lunea................kp 6/25-32..................tjot...........toiveissa 1
Hattarapilvi........kp 7/30-31.................yk 5............toiveissa 2
Leo81...............kp 10/28-33..................yk 2...........toiveissa ?
anneli80.............kp 11/34-99.................yk 3..........toiveissa 2
Pepe10.............kp 18/26-35................yk 1..........toiveissa 2
Epa88...............kp 20/30......................yk 2..........toiveissa 1
Nannie..............kp 23/26-28..................yk 3..........toiveissa 1
AnniMu..............kp 24/32......................yk 2..........toiveissa 1
AliceInWonderland..kp 30/25-30....dpo16....yk 12.......toiveissa 2
Gabrielle............kp 33/27-32...................yk 3..........toiveissa 1
Tine..................kp 34/28-38.................yk 1............toiveissa 1


--------------------------------------------
Mukana tai taustalla:
LocoKako
Peikko_
Sanjo
Viuhti10
FelisSilvestris
Kaneli
Supuliini
Sindi^^
Hyppy

---------------------------------------------
PLUSSAT:
Syyskuu
Otokka...............kp 31/24-25................yk 1........toiveissa 1

Lokakuu
MeMaMi...........kp 26/25......................yk 4........toiveissa 2
Anskuliina..........kp 33/27-32.................yk 1........toiveissa 2
Barbapörrö........kp ?/?...........................yk 1........toiveissa 2
Iitushka..............kp .............................yk1 ........toiveissa 1
Hellun martta.....kp 41/28......................yk 1........toiveissa 3
Jotain................kp 30/27-32...............yk 1...........toiveissa 2

Marraskuu
RockMama81......kp 28/28....................yk 2........toiveissa 2
skorpioni07........kp 31/31.....................yk 2........toiveissa 2
Marsu82.............kp 40/32...................yk 2..........toiveissa 2
Punkku..............kp ?/26-32.................yk 2...........toiveissa 3

-------------------------------------------------
Saa päivittää, kuka ensiksi ehtii, niin saadaan vihdoin pinkka pysymään kasassa! Parhaiten onnistuu "lainaa"-napilla, poistetaan quotet ja muokataan päivät. :)
 

Yhteistyössä