Nyt pikaisesti apua! :) Olen juuri tekemässä täytekakun pohjaa..

  • Viestiketjun aloittaja kiitollinen ap
  • Ensimmäinen viesti
kiitollinen ap
kiitos paljon :) Sit vielä yks varmistus :D

Onko 175 astetta hyvä lämpötila, kauankohan tuon kokosen pohjan paistamiseen menee?

Ekaa kertaa näin isoa pohjaa teen, ni on vähän hakusessa noi määrät ja paistoajat ja lämpötilat...
 
kiitollinen ap
Alkuperäinen kirjoittaja -s-:
No älä nyt noin paljoo laita. Ihan pieni ripaus leivinjauhetta riittää. JOs leivinjauhetta on paljon niin kakku kohoaa mutta läsähtää heti uunista oton jälkeen.

oon käyttänyt 6munan pohjaankin 2tl leivinjauhetta ja hyvin on onnistunut, mutta katsotaan kuin käy... :)
 
kiitollinen ap
Alkuperäinen kirjoittaja Menneen talven lumi:
Kotitalousuuniinko meinaat noin ison pohjan laittaa? Millaseen vuokaan?

ihan omaan uuniin ja vuoka on semmonen lasagne vuuan näkönen/kokonen.

kuukausi sitten tehtiin kanssa, mutta mun äiti teki sen ja mä leivoin muuta ja nyt äippä ei pääse sitä tekee (ja häneltä en voi kysyä,makaa sairaalassa..) ja en älynny sillon ees kysyä mitälaitto ja paljon jne. :)
 

Yhteistyössä