Nuvaring ja raskaaksi?

Heippa! Mietiskelin ja pohdiskelin tässä sellaista asiaa, että onko täällä muita entisiä Nuvaringin käyttäjiä, joilla olisi toiveena raskaus? Olisi myös mukava kuulla kokemuksia jo lapsen saaneilta/ raskaana olevilta, kuinka kauan on mennyt kun on jättänyt ehkäisyrenkaan pois ja tullut raskaaksi. :heart:
Täällä siiis vasta yk1 menossa (Nuvaring otettu pois käytöstä viime kuussa) ja toiveet raskautumisesta ehkäpä turhankin korkealla..
 
Mulla on ollu nuvaring käytössä useita vuosia. Esikoista yrittäessä jätin renkaan pois käytöstä tammikuussa ja maaliskuussa tein positiivisen raskaustestin. Nyt toinen lapsi haaveissa. Nuvaring jäi joulukuussa pois käytöstä ja pari päivää sitten tein positiivisen raskaustestin :). Yritystä ei silloin vielä aloitettu vaan mentiin kuukauden päivät vielä kumin kanssa ennen kuin sitten viime kuussa alkoi yritys. Mulla siis kroppa palautunu tosi nopeasti nuvaringin jälkeen mutta on varmasti yksilöllistä.. Onnea yritykseen! :)
 
Täälä ollu kans nuvaring käytössä useita vuosia, jätin renkaan pois 8/2012 eikä vielä ole tärpännyt :/ (viime kierrosta keskenmeno, mutta en laske sitä tärpiksi, koska oli alku raskauden km)
 

Yhteistyössä