Nuru-hieronta

  • Viestiketjun aloittaja Nuru
  • Ensimmäinen viesti
Nuru
Onko kellään kokemusta nuru-hieronnasta? Tekisi mieli tutustua siihen.
Nautin käsien, huulten ja alastoman vartalon kosketuksesta ihollani. Halun myös tuottaa toiselle hyväilevää nautintoa, tuntuu kiihottavalta nähdä myös toisen kiihottuvan ja nauttivan.
Vaikka pidän myös intohimoisesta ja kiihkeästä seksistä, haluan välillä nauttia hitaasti ja pitkään toisen läheisyydestä, tuntea ihollani, kielen, sormet, rinnat,...
Vastaavasti haluaisin antaa toiselle kokonaisvaltaisen eroottisen kokemuksen.
 
Kosketus
Kosketus itsessään on jo ihan hienoa, toki kun pelissä on mukana jotain liukuvaa, niin se parantaa kaikkea :) Itsellänikin on jemmassa tuota NURUa, varulta. Josko tämä pohjoisen poika joskus tapaisi jonkun... :)
 
eras
Vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta aika vaikea oli löytää nuru-geelin ainesosaluetteloa mistään. Ilmeisesti on tehty merilevästä, enkä epäile liukastavuutta. Kaikkia niitä ei kuitenkaan voi käyttää liukuvoiteena eikä saa päästää emättiimeen, ainakin googletuksen mukaan.

itse olen tykännyt ayurvedisestä öljyhieronnasta, iho tykkää öljystä, saa ravinteita, sitä ei tarvitse huuhdella pois, kun imeytyy ihoon, jos hierotaan kunnolla ja sitä voi sivellä huoletta myös genitaalien alueelle (nuo ayurvedassa käytettävät hierontaöljyt ovat ihan tavallisia ruokakaupasta ostettavia kylmäpuristettuja öljyjä, jotka sitten lämmitetään ennen käyttöä, niin imeytyy paremmin).

Sitten on esimerkiksi apteekista saatavia ihoöljyjä, esimerkiksi ceridal, (monet gynegologit käyttävät sitä liukastusaineena, kun emättimen bakteeritasapaino ei mene siitä sekaisin ja se tkee hyvää limakalvoille) . Tietysti huono puoli noissa öljytuotteissa on, että ei parane kondomia käyttää niiden kanssa - tai luottaa niiden ehkäisytehoon. (Tosin näytti noissa nuru-geelienkin kohdalla monesti lukevan ettei saa käyttää kondomin kanssa, kun toisissa taas luki, että voi käyttää, ota niistä sitten selvää, noissa seksikauppojen tuotteissa ja leluissa tuntuu aina olevan puutteelliset tiedot.)
 

Yhteistyössä