Nuorten miesten sormet kapenee ja vehkeet pitenee

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Nuorten miesten sormet ohenee ja vehje pitenee

"Penik*set ovat viime vuosikymmeninä kasvaneet: Keskipituus on kasvanut muutamassa vuosikymmenessä peräti neljänneksellä.

Penik*sen keskipituus erektiossa on kasvanut 29 vuodessa 12,27 sentistä 15,23 senttiin." (IL)

"Nuorten miesten sormet kapenevat" (YLE)

Mitä ne femiiniset miehet tekee lisäsenteillä?
 
vierailija
"Nuorille miehille kasvavat nyt naisten sormet
Nuorten miesten feminiinisyys lisääntyy myös tässä suhteessa"

Mutta samalla kikkelien keskipituus on kasvanut parilla sentillä. Mihin ne femiiniset sitä pitkää slerssiä tarvitsevat?
 
vierailija
Eikä tuossa vielä kaikki. Kantasuomalaisilta mieskunto huvennut. Siksikin lisää viriilejä mamuja maahamme:

Joka neljännen suomalaismiehen sperma on niin kehnoa, että sillä on hyvin hankalaa tai mahdotonta saada lapsia. ”Kannattaahan tästä ilmiöstä vähän olla huolissaan.”
 
vierailija
Minusta viikatemiehelle ei kannata jättää käteen muuta kuin suuret velat ja aivan valtava ulosotto sotku. Mitä se haudassa haittaa kun maallisen hoitaa kuka hoitaa?? Viisauden etu haudattuna niin ,,??
 
vierailija
Joku noin 1960-luvulla keksi vesakkomyrkyn; Kasvin kasvuhormonin ja kloorin yhdistelmän. Niin alkoi sota vesakon kasvun tyrehdyttämiseksi. Taistelu oli ankaraa vuosikymmenten ajan, kunnes huomattiin, että myrkyllä on vaikutus myös odottaviin äiteihin. Sattui näet niin, että kasvien hormonaalinen tuhoamisaine päätyi perheen kaivoveteen. Kainuussa syntyi vauva, jolta puuttuivat osittain kädet ja jalat. Puiden kasvuun myrkky vaikutti myös. Oletteko nähneet koivuja, jolla kasvupisteestä haaroittaa kymmeniä "runkoja"? Ne ovat tuon vesakkomyrkyn tuotoksia luonnossa! Sitä voisi kutsua "hyvänlaatuiseksi kasvannaiseksi"
Puu elää ja on omalla erikoisella tavallaan jopa kauniisti. Ainakin mielenkiintoa sellaiset "kasvannaiset" herättävät!

Naisille on kehitetty omia synteettisiä hormonihoitoja estämään naisen luonnollinen lisääntymiselinten toiminta. Naiset ovat alkaneet kasvattamaan kehossaan mitä kummallisimpia kärsimystä tuottavia "hyvänlaatuisia" kasvaimia, esim endometrioosi ym. Kärsivätkö naiset ennen näistä kasvaimista?
Perustettu KORENTO- järjestö auttamaan nuoria naisia kasvainten kanssa elämisessä. Kasvannaisia ei saada elimistöstä poistettua täydellisesti, ne kasvavat uudelleen ja myös periytyvät. Jotkut lääkärit selittävät, että syy on nykynaisten haluttomuudessa synnyttää lapsia. Tietääkseni kasvain-ongelma on varsin nuori noin 20-30-vuoden aikana esiin ryöpsähtänyt ja se on erityisesti nuorten naisten vaiva.
Se on myös perinnöllinen!

Suomalaiset ihmettelevät sateenkaariväen moninaistumista ja runsastumista. Ehkä paheksuvatkin kun nyt kuukautissuojia tarvitsevat miehetkin (luen kuukautissuoja Vuokkosten valmistajan mainos miesten kuukautissuojista)
Nykyisin naisille ja miehille saattaa kehittyä sekä vagina että peniksen aihio. Lääkärin kanssa sitten pohditaan kumpi värkki sopii kehon ja mielen kanssa yhteen. Hormonit ovat aina ennenkin määränneet sukupuolen määräytymisen.
Nykyisin tuo sukupuolen epäselvyys on jo "ongelmana" niin ilmiselvä, että jokin syy tapahtumaketjulle täytyy löytyä hormonien toiminnan muuttamisesta tai muuntumisesta! Vai mistä se sitten johtuisi?

Äskettäin paikallisessa kirkossa pastori on alkanut puhua, kuinka olemme saamassa ihmisjoukkoomme uuden ihmistyypin, sukupuolikirjoltaan moninaisen ihmisjoukon, jolle on annettava hyväksyntä ja oikeus olla kirkon toiminnan piirissä. Tämä ihmisryhmä on yleistynyt ja se on hyväksyttävä Jumalan luomana uutena ihmistyyppinä! Heitä ei saa hylätä ja eristää, näin tuo pastori on alkanut seurakuntalaisiaan ohjata!

Synteettisiä mies ja naishormoneja käyttävät jo suurin osa suomalaisista. Mirena-kierukka on suomalaisten jalokivi, on luonut miljardibisneksen lääketehdas Bayerille.
Gynekologi Maija Kajan on vaihdevuosioireiden asiantuntija. Hän puuhaa uusia vaihdevuosiosaamiskeskuksia, jossa myös miesten vaihdevuosioireita alettaisiin hoitaa synteettisten hormonien avulla. Aloite kuitenkin kaatui matkallaan eduskunnan käsittelyyn. Sitkeä lääkäri luonnollisesti aloittaa uuden kampanjan ja tällä kertaa hän suuntaa sen suomalaisille miehille! Miesten käyttöön valmisteita löytynee ja pian hekin saatattavat löytää tuon "elämäneliksiirin" kehostaan, synteettisen hormonin-hoidon muodossa!

Jos kehon kasvun, tällä kertaa sormien kehittymisen muutoksia ihmetellään, se on vain hyvä! Tämä tieto ei lisää tuskaa! Tuskaa voi liian viisas ihminen tuottaa peukaloidessaan ihmisen satojen tuhansien vuosien aikana kehittynyttä hormonitoimintaa korvaamalla se mukamas turvallisilla syntettisillä hormoneilla. Tämä hormoni-kokeilu voi tulla ajan saatossa terveydenhuollolle ja koko ihmiskunnalle kalliiksi. Mitä lääkärit tietävät hormonihoitojen vaikutuksista perimään. Eivät juurikaan mitään! Mirena kierukka kaupallistettiin vasta noin 30 vuotta sitten, 1990-luvulla! Nyt vasta alkaisivatkin näkyä sen vaikutukset ihmisten perimään.

On olemassa tutkielma, joka perustuu myös ulkomaisten tutkijoiden tutkimuksiin kalojen sukupuolen muuntelusta synteettistä estrogeeniä sisältävissä vesissä, vedenpuhdistamoiden läheisyydessä. Olisiko aika myöntää, että juuri ihmisten luoma synteettinen hormonivalmiste estrogeeni muuntelee kalojen sukupuolisuutta ja käyttäytymistä. Muuntelisiko se myös ihmisen sukupuoliominaisuuksia ja perimää, jos esim Mirena-kierukka on naisen kohdussa vuosikymmeniä? Tutkimuksessa kerrotaan, miten osa uroskaloista muuntuu ulkoisesti naaraan kaltaisiksi. Naaraskalat taas menettävät lisääntymiskykyään. Käyttäytymiseltään kalat muuttuvat myös, osa etsiytyy veden pintaan, valoon. Niistä osa menettää parvikalan olemukseen kuuluvan parvikäyttäytymisen.

Synteettisiä estrogeenia ei vedenpuhdistamoissa kyetä hajottamaan, vaan se jatkaa toimintaansa vapaasti "pudistetussa" vedessä, mikä päästetään vesistöihin. Tutkielma; Oulun Yliopisto, "Estrogeeni valmisteiden vaikutus vesieliöiden käyttäytymiseen".

Sormien hoikkuus voi olla naismainen ominaisuus ja myös periytyvä. Miesten naismaiset ominaisuudet jatkanevat siten "luonnonoikkumaista" lisääntymistään?
 

Yhteistyössä