NUKKUMINEN VAIKEAA

moi! oisko kellään tietoa ja apua.
Meillä poika 1.5 v ja viimeset kolme kuukautta on nukkuminen ja nukkumaan meno yhtä työn ja tuskan takana. Aikaisemmin nukkunut todella hyvin noin 5 kk ikäisestä kun yö syötöt lopetin niin ainakin 12 h yössä ja todella harvoin heräsi yöllä, vietiin vaan omaan sänkyyn ja sinne jäi tyytyväisenä nukkumaan.
Mutta nyt tollaset viimeiset kolme kuukautta kun laitetaan päikäreille tai yöunille niin hirvee huuto ja itku ja kaikki unilelut, peitot ja tutut heittää sängystä. Nyt nukkunut noin 3 viikkoa lastensängyssä, mutta sama juttu oli pinnasängyssäkin.
Ja sitten kun vihdoin ja viimein nukahtaa joskus menee noin 1h. Nukkumaan laitetaan noin klo21. Se taistetu vielä nukkumaan laitosta vielä kestää....mutta sitten tämä yöllä herääminen, herää noin pari kertaa ja kamala huuto ja itkun kanssa ja millään ei saada uudestaan nukkumaan. Haluaa syliin ja kun otetaan niin rauhottuu, mutta kun laitetaan uudestaan sänkyyn niin huuto jatkuu, yritetty on ottaa viereen, meidän sänkyyn, sohvalle yms mutta pyörii vaan siinä ja kun sitten on ihan rätti ja yritetään uudestaan omaan sänkyyn niin huuto vaan yltyy, ja tätä jatkuu yleensä melkein pari tuntia yöllä, noin klo 04-07 aikoihin.
Pojalla ollu korvatulehduskierre, kolme antibiottia takana ja nuhaa ja yskää vähän vieläkin. Päivisin on todella iloinen ja leikkisä.

Pari kolme päivää on viikossa noin 5-8 h päiväkodissa. Ja huomasin, että ylös on melkein puhjennut kulmahampaat ja alhaalla on ihan turvoksissa.
Voisko johtua hampaista, korvakivusta.....vai mikä on, kun kestänyt jo näinkin kauan, päivisin kun kaikki on ihan ok ja päikkäritkin nukkuu välillä melkein 3 h.
Itse rupee olemaan jo ihan loppu tästä yöheräilystä, tiedän että tämäkin on varmaan jonkinlainen kausi ja loppuu jossain vaiheessa. (välillä tuntuu, että missä vaiheessa) Oisko kellään samanlaisia kokemuksia ollut ja miten niistä päästiin ja mitä itse pitäisi tehdä ehkä toisin. Kiitos kovasti jos jaksatte kertoa kokemuksista ja auttaa. :)
 

Yhteistyössä