nukkumaanmenosta

Hei!

Miten teidät lapset menee nukkumaan? Viettekö vain sänkyyn ja jätätte sinne yksikseen nukkumaan vai jäättekö viereen odotteleen että nukahtaa? Miedän tyttö nyt tasan vuoden ja olen tähän mennessä nukuttanut tissille. Muutaman kerran olen yrittänyt viedä vaan nukkumaan mutta on kyllä semmosta huutoa ettei pysty jättämään sinne.
 
Sadun jälkeen pisrtän sänkyyn ja soittorasian soimaan ja toivotan hyvää yötä..usein joudun kuitenkin käydä muutaman kerran keikauttamassa takasin makuuasentoon ja muistuttamassa että nyt nukutaan!
 
Meillä on tähän saakka neiti aina nukahtanut kun juodaan iltamaitoa, mut enään ei... Joten valitettavasti joudun jonkun aikaa pitämään paikallaan sängyssä että rauhoittuu. Ja melki siihen asti kun nukahtaa kunnolla pitää olla vieressä :/ Kukaan muu neitiä ei varmaan saakkaan yöunille laitettua :eek: Ehkä se ajan kanssa sit nukahtaa helpommin. Ja tutti pitää olla sekä suussa että kädessä :whistle:
 
Miellä tyttö ei juo nokkamukista eikä pullosta eikä syö tutia. Eilinen ilta meni toisiaan aivan huudoksi ja tunnin jälkeen nukahti. Nyt ei mennyt kun 5 minuuttia ja nukahti. Pitää vielä parina iltana tehdä niin että makaan omassa sängyssä kun tyttö menee pinniseen nukkuun. Sitten yritän että vien sen vaan sänkyyn. Tänään yllätyin ihan miten hyvin nukkuminen kävi. Taisin jättää vähän turhan muöhään tuon itsekeseen nukkumaan menemisen. Mutta hyvältä näyttäää.
 
meidän 1v ja 1kk. Meillä kans nukahti aina tissille vuoden ikäiseksi asti. Sitten lopetettiin imetys ja vaihdettiin päivärytmi niin ettei useimmiten ole kuin yhdet päikkärit. Lopetin ensin päivällä tissin annon ja viimeisenä unitissin. Huutohan siitä ekana iltana tuli mutta ei pitkään kun oli niin väsynyt. Nyt on pari viikkoa mennyt ja nukuttaminen onnistuu jo helpommin. Kaiken lisäksi on alkanut nukkumaan koko yön putkeen, mitä ei ole aiemmin tehnyt ja nyt on niin lähes joka yö.
 

Yhteistyössä