nukahtamisvaikeudet ilman tuttia

Hei,

ollaan oltu ilman tuttia nyt viikon. 2v nukahtaminen on odotetusti vaikeutunut, mutta ei tunnu helpottavan ollenkaan. Päivisin menee parikin tuntia ellei sitten unet satu jäämään kokonaan nukkumatta. Iltaisin nukahtaa hieman nopeammin, mutta kuitenkin yli tunti siihenkin menee.
Saattaa rauhoittua ihan hyvin, kunnes yhtäkkiä tulee levottomaksi ja tuntuu piristyvän kokonaan. Tämä hetki lienee se merkityksellinen hetki, johon tuttia on tarvinnut. Lopulta nukahtaa yleensä syliin, kun joudutaan riehumisen vuoksi ottamaan syliin.
Kysyisinkin nyt, onko tämä ohimenevää vai pysyvä vaikeus? Kokemuksia?
 
abc
Meillä kesti kolme viikkoa iltahuuto tutista luopumisen jälkeen. Kolme viimeisintä iltaa oli jo helpompia, ja sitten yhtäkkiä tyttö alkoi nukahtaa yhtä rauhallisesti kuin ennenkin.

Voimia! Kyllä varmasti menee ajan kanssa ohi.
 
mekin luovuimme pari viikkoa sitten tutista (poika 2v) . Ekoina öinä unet lyheni molemista päistä eli saattiin nukahtamaan tuntia myöhemmin ja aamulla heräsi tuntia aikaisemmin eikä suostunut enää nukkumaan. Nyt on illat vähän helpottanut ja saattaa nukahtaa jo 15min/ puolen tunnin kuluttua. Päiväunille en saa poikaa lainkaan nukahtamaan ilman tuttia joten tehtiin sellainen ratkaisu että annetaan tutti päikkäreillä ja nukahtamisen jälkeen 15 min kuluttua otetaan pois. Ei mene varmaan ohjesäännön mukaan mutta tuntuu ettei poika pärjää vielä kokonaan ilman päiväunia.
 

Yhteistyössä