Mietin vielä...
Tekis niin pirusti mieli paahtopaistia, savulohta ym muodossa tai toisessa...
Oletteko itse syöneet/voisitteko ajatella syövänne picnic-cafen paahtopaisti- tai savulohipatonkia tai uuniperunaa ko. täytteillä?
Paljon paahtopaista ko. firmassa syöneenä tiedän että välillä liha on punaisempaa ja välillä taas näyttää "melko kypsälle"... Ja sit kalahan on aina kalaa...
Mitä teen, muutanko lounaspaikkaani...?
Entäs tiedusteletteko itse lounaspaikoissa onko esim kermaviilikastike tehty pastöroimattomasta maidosta jne?
Eli miten tarkkoja olette lounaittenne suhteen?
Oletteko itse syöneet/voisitteko ajatella syövänne picnic-cafen paahtopaisti- tai savulohipatonkia tai uuniperunaa ko. täytteillä?
Paljon paahtopaista ko. firmassa syöneenä tiedän että välillä liha on punaisempaa ja välillä taas näyttää "melko kypsälle"... Ja sit kalahan on aina kalaa...
Mitä teen, muutanko lounaspaikkaani...?
Entäs tiedusteletteko itse lounaspaikoissa onko esim kermaviilikastike tehty pastöroimattomasta maidosta jne?
Eli miten tarkkoja olette lounaittenne suhteen?