J
Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Alkuperäinen kirjoittaja Sanna80:Laitetaan nyt ohje vielä. Tämä on karppifoorumilta otettu ohje lievästi sovellettuna. Eli vähähiilarinen ja tosi helppo tehdä!
2 levyä (200g) Maraboun 86% suklaata
200 g margariinia
suklaat paloiksi ja voin kanssa kuppiin ja mikroon. Sulata miedolla lämmöllä kunnes suklaa ja voi on täysin sulaa. Anna jäähtyä niin että seos on n. huoneenlämpöistä. Lisää joukkoon yksitellen
5 munaa
koko ajan vatkaten (sähkövatkaimella about täysillä). Lisää joukkoon makeutusainetta tarpeen ja maun mukaan, esim.
15 kpl Lidlin Cologran-tabletteja murskattuna
ja viimeisenä vielä
2 ruokalusikallista mantelijauhoja
Kaada mousse irtopohjavuokaan, uunissa 200 asteessa n. 10 minuuttia.
Tarjoile esim. kermavaahtonokareen ja kahvin kera.
Alkuperäinen kirjoittaja Kevyt???:Miten voi kakku olla vähähiilarinen jos siihen tulee isot kasat suklaata ja mantelia??? Rasvataso ei ainakaan ole matala... No sokeri on korvattu keinotekoisellamakeutusaineella, mutta kevyttä se ei ole. Eikä edes kovin vähä hiilarista, kyllä siinä suklaassakin on hiilareita. tavallinen pikkupulla on ainakin reippaasti vähäkalorisempi.
Mutta onhan mutakakku kyllä hyvää!!!
Alkuperäinen kirjoittaja Sanna80:Alkuperäinen kirjoittaja yks äiti:Mutakakku on kyllä helppo- ja nopeatekoinen, mutta se on parasta vasta seuraavana päivänä. Ja sulle Maarit tiedoksi, mutakakku (eli mud cake) on amerikkalainen suklaakakku ja aivan taivaallisen hyvää.
Musta taas se on parasta n. tunti paiston jälkeen.Kermavaahtonokare lautaselle viereen ja AVOT!
Alkuperäinen kirjoittaja A shadieeyah:Alkuperäinen kirjoittaja mymmy myy:Alkuperäinen kirjoittaja A shadieeyah:2 munaa
1,5-2 dl sokeria
2 tl vaniliinisokeria
3 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
1,5 dl juoksevaa margariinia tai 150 g sulatettua voita
1 dl maitoa
sekoita munat ja sokeri sekaisin. sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. lisää margariini/voi. lisää maito. sekoittamiseen käytetään ihan puukapustaa, ei tarvitse sähkövatkainta. taikina voideltuun vuokaan, päälle marjat. jos käyttää omenoita niin vähän kanelia. paistetaan uunin alaosassa 200 asteessa 25-35min.
Tää on tosi nopee..oon käyttänyt taikinaan purkillisen ananas murskaa ja on oikein muhevaa.
kuulostaa hyvältä..
![]()
On ja jos ei oo maitoa esim niin on käyttäny semmosen pikkasen kidius jogurtin maidon sijasta ja öljykin käy margariinin sijasta(silloin laitan vaan pikkasen reilu desin).
Alkuperäinen kirjoittaja Janne:Eipä passaa tuomita kettään. Jos mud cakesta puhuu ihan mutakakkuna eikä ole aiemmin ko. makeista syöny, niin voipihan sen ymmärtää ihan vitsinäkin. Ja mutakakku on tosiaan vasta seuraavana päivänä parasta, että ei sitä voi oikeen noppeeks herkuks suositella.
Kaikki on suhteellista, mutta itsellä menee ainakin ikuisuus kun tekkee sitä munasokerivaahtoa. Vielä kun ekalla kertaa tein käsivispilällä.![]()
Mutakakku.
Se on leivonnainen oikeasti!sul on tosi outoja kommentteja. kaikilla palstoilla.. mee vähän ulos haukkaa happee ettei tarvi turhaan keljuilla väelle.
oliko siinä muka jotain outoa kun hän vastasi mutakakku?? se on aivan normaali herkku!! taidat itse olla vähän sekaisin ja sit vi*** viel stalkkaat jotain hanki elämä!!sul on tosi outoja kommentteja. kaikilla palstoilla.. mee vähän ulos haukkaa happee ettei tarvi turhaan keljuilla väelle.
sul on tosi outoja kommentteja. kaikilla palstoilla.. mee vähän ulos haukkaa happee ettei tarvi turhaan keljuilla väelle.