Noormarkku - Pori

Moikka!
Täällä olisi kohta 29-vuotias 1,3vuotiaan tytön kotiäiti, joka odottelee pikkukakkosta saapuvaksi toukokuussa. Olemme asuneet täällä Noormarkussa kesän alusta ja täällä ei ole tullut tutustuttua oikein keneenkään.. Nyt olisi aika siis jo korjata tilanne!

Haemme lenkki/leikki/kahvittelu seuraa. Meillä on myös neljä koiraa, joista aina joku osallistuisi myös lenkeille :) Auto on käytössä, ainakin toistaiseksi.
Paa viestiä, jos innostuit!

 
Heippa Weirdo_Olen 30 v 4kk ikäisen pojan ja 9v tytön äiti.Ollaan asuttu Hakalanvainion alueella reilu vuosi ja toisia äitejä en täältä pahemmin tunne ainakaan kenellä tällä hetkellä pieniä lapsia.Meillä kans koira.. sen ja pojan kanssa paljon lenkkeilen.Olisi todella kiva saada seuraa lenkeille ja muutenkin.Laita vaikka viestiä mintsu.m.78@gmail.com.Kuulemisiin =)
 
Heippa!!! =)
Täällä olisi 26.v(kesällä 27) 3 lapsen äippä meri-porista päin. 2 vanhempaa ovat aamupäivisin tarhassa ja nuorin on nyt kohta 8kk jonka kanssa siis olen nyt kotona. suurin osa kavereista on töissä.(harmi)Olisi mukava saada seuraa kyläilemään,shoppailemaan tai kahvittelemaan....Kunhan vain tutustuu ensiksi paremmin =)
Kirjoittele vaikka osoitteeseen: jansku_20@hotmail.com
Olisi mukava tutustua =)
 

Yhteistyössä