Noniin,kaikki. Kertokaapas tarina nimimerkkinne takaa.

  • Viestiketjun aloittaja "jepulis"
  • Ensimmäinen viesti
"jepulis"
Eli miksi valitsit nimimerkiksesi juuri sen, mikä sinulla nyt on? Liittyykö nimimerkkiisi joku tarina?
Ja miksi valitsit juuri sen kuvan profiiliisi, mikä siinä on?
 
feger-nikkini oli aikaisemmin die schornsteinfeger. Nuohooja-nimimerkki kuulosti niin pöljältä, niin laitoin saksalaisen nimimerkin. Ja koska tuo oli niin pitkä, niin pätkäisin sen fegeriksi. Kuulostaa kyllä ihan kamalalta tuo feger :D
 
Nikkini tulee tietysti siitä että kuotuani uskon pääseväni taivaaseen, mutta koska olen kuitenkin niin tavattoman huono ihminen, niin menetän persoonani ja minusta tulee ikuiseksi ajoiksi vain pieni mitätön rantaheinä taivaan reunamille. Nikillä ei ole mitään tekemistä kolmiyhdyssanojen kanssa, ei. Olen vain niin surkea kirjoittamaan että en tajunnut että sanan "taivaan" ja sanan "rantaheinän" väliin pitäisi laittaa välilyönti. Ei olisi pitänyt jättää peruskoulua kesken.

Avatar-kuva on tietysti omakuva. Tykkään tehdä kaikkea kreisiä, sekopää kun olen. Istuskelin tuossa jokin aikaa sitten keskellä lumista nelostien haaraa (sateenvarjon kanssa ettei hiukset kastu) Mielenkiintoinen elämys, extremeä. Oulussa on paljon lunta ja paljon meitä hulluja ja vähän liikennettä. Saa nähdä käykö ensi vuonna etelässä huonosti, jos iskee innostus kokeilla samaa toisen kerran.

Ja "profiilikuvana" mulla on näennäisesti kuva silmästä, mutta oikeasti se on oma silmäni. Aukko virtuaalitodellisuuden kautta omaan olohuoneeseeni. Se toimii yliluonnollisella tavalla kaksisuuntaisesti ja sen kautta voin vakoilla kaikkia profiilissa kävijöitä ruudun toisella puolella, siis sitä miltä he näyttävät todellisuudessa nimimerkkiensä takana…. Olen harjoittelut vuosikausia tekniikkaa räpäyttää silmiä yhtäaikaa vastapuolen kanssa, mutta vastapuolta nopeammin, jolloin luon illuusion siitä että en räpäytä silmiäni ollenkaan. ;D


:p Oliko tarpeeksi sekopäistä vai pitääkö vielä parantaa?

Oikeasti mun nimimerkin tarinan voi lukea tuosta ketjusta: http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/mitas-nyt/2207769-kerro-mista-keksit-nimimerkkisi/sivu2.html#post27521859

Sieltä löytyy myös monien muiden nimimerkkien tarinoita.
 
eiei
Käytän sitä tällä hetkellä eräässä ketjussa, jossa olin avauksen tehneen kanssa eri mieltä. Mutta olen kyllä lientynyt ymmärtämään häntä hieman enemmän :) Muissa ketjuissa joku muu nikki.
 
n. 10 vuotta sitten olin äärimmäisen koukuttunut pinkkiin väriin *toki edelleen... kaveripiirin vitsi jo :D *
Kirjoitushärö iski ja Pinki tuli. Ja jäi :)

Niin joo, kuvassa mun tanskandoggipentu iiiiihan pienenä :)
 
Viimeksi muokattu:
Mun miestä nauratti noi Rätti Väsyneen "maistuisko" ketjut ja eräs perjantai teki tän nikin ja laitto samanlaisen ketjun mut siinä oli joku homoporni filmi tai jotain, ihan vitsillä.

Mä oon tänne kirjotellu ihan omalla nikillä ja harmaana, en enää muistanu niitä vanhoja tunnuksia enkä jaksanu alkaa tekemään uutta roskapostia jne.jne. Nii mulla on sitä tää käytössä.
 
Mulla on jo kolmas Nikki menossa, muistan huonosti salasanoja tms. Piti keksiä Nikki jonka varmaan muistan vaikka pitäisin välillä palstataukoa. Oma nimi kyllä ehkä muistuu mieleen tauonkin jälkeen. Tosin nimeni kirjoitetaan oikeasti Laura, eikä siinä ole (at) merkkejä. Joku oli vienyt jo tuon normisti kirjoitetun..
 
Kaikki nimimerkit olivat varattuja, joten valitsin näin tylsän. Riiviö on meillä ihan hellittelynimi, lapset ovat oikeasti todella hyväkäytöksisiä. Nikin valitsemisen aikaan lapset olivat 0,4,7 ja 10. En oikeasti ole yhtään riiviöiden äiti, saanko vaihtaa nikkiä? minulla olisi toinen nikki valmiina, mitäs jos vain vaihdan?

muoks. Avatar on pojan kuvakorteista, minulla oli niitä koneella paljon.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä