Noin kolmekymppiset ekakertalaiset *nimenhuuto*

Ja ettei ihan tippuisi niin hehkutetaan edes hetki ;)
Meillä on nyt toinen ilta kun typy nukahtaa omaan petiinsä ihan ite :whistle: saattaa se siellä touhuta aikansa, mutta nukahtaa sitten. Rätti silmillä tai kainalossa. Kun ei tuttia syö niin alkanu kokeilla opettaa siihen ja aika hyvin lopettaa levottoman pyörimisen sen kanssa. saattaa katella mut nukahtaa kitisemättä. Välillä kurkkinut et mitä touhuaa. Meen pikkanen joka vielä tovi sitten nukahti vain tissille ja havahtu jos väärään aikaan yitti omaan petiinsä.
 
Ada
Moikka,

meillä vähän syömisongelmaa... nimittäin poika ei malta pysyä paikoillaan ja hörppäsee vain vähän maitoa ja lähtee taas mönkimään ja pyörimään. Puuro ja soseet maistuu, mutta niitäkin ehtii syödä vain vähän ennen kuin on pakko yrittää kääntyä sitterissä mahalleen. Meillä ei ole vielä syöttötuolia, koska oma istuminen on vielä vähän huojuvaa. Vaipanvaihdossa ja pukemisessa on myös vauhti valttia, sillä vauva pyörii hoitopöydällä kuin väkkärä :) . Pituuttaa tulee koko ajan hurjasti lisää ja painoa suhteessa aika paljon vähemmän. Jouduttiin ylimääräiseen painon seurantaan neuvolassa. Mitenhän suhtautuisi? Mä en saa poikaa syömään enempää, eikä hän vaikuta nälkäiseltä. Onko teidän pikkusille tullut painon kanssa ongelmia liikkeelle lähdön aikaan?
Niin ja 6 kk mitat oli 74 cm ja 7700 kg. Mikä ei musta vaikuta mitenkään poikkeukselliselta, mutta omalla painokäyrällään pojan paino on ollut muutaman kuukauden laskusuuntainen.

Hyvää juhannusta kaikille ja paljon onnea Piipille plussasta!!!
 
Uppista! Hiljasta on tosiaan...

Laitetaan nyt tännekin vielä meidän raskausuutiset, kun kaikki ei ole vielä fb:ssa. Eli jos hyvin käy, meille on tulossa myös pikkukakkonen maaliskuussa. Vielä on niin aikaista, ettei sitä varmaksi tiedä, miten tässä käy. Onhan tuolla odotus-puolella monta muutakin tämän palstan vanhaa tuttua jo toisella kierroksella.
 

Yhteistyössä