Nitiseekö teidän 2v. koko ajan?

Täällä ainakin tämä neiti nitisee ja natisee joka asiasta, mikään ei ole hyvin. Näinä päivinä kun itekin hermoromahduksen partaalla niin ottaa muuten koville tää. |O :ashamed:

Koko aamun huutanu maitoo, sen mielestä pitäis aamupalaks juoda litra maitoo. Mikään muu ei käy, ei niin mikään. :headwall:

 
Salama McQueen
No meillä on tyttö 1 v 8 kk uskomaton tyhjän kitisijä. Toisin sanoen neidin kanssa menee ihan kivasti kun kaikki menee hänen mielensä mukaan.. B)

Poika taas ei ole turhia rutissut koskaan. Kiukkupäiviä on tottakai kaikilla, mutta perusluonne on kyllä eri.
 
Meillä poika 2. on reipas mutta tyttö 4v. on ihan järkyttävä natisija.Se alkaa kun herää ja kestää kunnes nukahtaa.Joka päivä musta tuntuu että mun pää leviää kun se narisee ja natisee koko ajan. |O |O |O |O |O
 
Meidän 2 vee on varmaan jotenkin outo, kun sillä ei ole edes kiukku päiviä. Jostain saattaa joskus suutahtaa mutta se menee n. 2minuutin mökötyksellä ohi. En ole koskaan kuullut, että kitisisi turhasta. Toisaalta esikko on kyllä kitissyt useammankin lapsen edestä.
 
Hyvä tietää ettei ainut ole, väliin kun tuntuu ettei kukaan voi olla tommonen marisija :kieh: nykyään on erittäin harvinaista jos sille joku käy, jos ei yhtään mennä kun neiti haluaa niin sillon on päivä pilalla, huudetaan ja huudetaan. Mikä kivointa niin juoksee perässä ja karjuu :headwall: On niin tehny mieli tänään kaataa sille tuo litra maitoo johonkin ja ojentaa käteen että olis sen ajan edes hiljaa :ashamed:
 
meidän kaks vee on ottanut ihanan mallin siskostaan, jolla jonkinlainen uhmaikä.. molemmat huutaa kuorossa apua!! ja haluun pois!!! ja kitinää myös löytyy ja paljon. kaikki huvittavinta että poika ei juuri paljoa muita sanoja osaa... välillä mietitään mitä naapurit meinaavat meistä :)
 
meillä poika pääasiassa narisee kun sukka millin vinossa, housuihin loiskahti pikkuisen vettä tai muuten vaan joku vaate huonosti, mut paras apu hakea uudet sukat, paita tai housut :eek:

onneks ei kuitenkaa koko vaatelipastoa myllää :whistle:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Lilo:
Meidän 2 vee on varmaan jotenkin outo, kun sillä ei ole edes kiukku päiviä. Jostain saattaa joskus suutahtaa mutta se menee n. 2minuutin mökötyksellä ohi. En ole koskaan kuullut, että kitisisi turhasta.
Peesaan täysin!
Oon jo miettiny että onko tuo poika täysin luonnetta vailla oleva nössö, kun ei vikise ja kitise ja ole juuri koskaan hankala (paitsi kipeänä, ja joskus öisin), mutta hyvä tietää siis, että ihan normaalia on tällainen 'hyvä käytöskin'!! =)

 

Yhteistyössä