Neuvolasta sanottiin että käytän liikaa vaippoja..täh??

  • Viestiketjun aloittaja täh
  • Ensimmäinen viesti
"Pph"
Täällä perhepäivähoitaja joka on joskus joutunut pyytelemään lisää vaippoja lapsille. Kerran yksi äiti kysyi ilme huvittuneena kuinka monta vaippaa käytän päivässä kun niitä menee niin paljon, hän kun saa kulumaan vapaapäivinä lapsellaan vain 2 vaippaa per vuorokausi kun ovat nykyään niin pintakuiviakin. Jos mulla on lapsi hoidossa ajalla 7.30-16.30 niin vaippoja menee 4-5 päivässä. En koe että vaihtelen liian usein.
 
"madame"
Alkuperäinen kirjoittaja täh;23940900:
siis tuo sontii päivässä tuhnuja jonkun 10-15,vaihdan yleensä sen aikalailla heti kun tulee kakkaa vaippaan.
pissat saa olla pidempään.
ollaan myös ilman vaippaa paljon päivisin..
sitä se vaan narisi että ei tarvi heti olla vaihtamassa kun tulee kakkaa..olin vaan että en minäkään tykkäisi olla sonnat housussa oli sitä vähän tai paljon..
HÄH ihme terveydenhoitaja!! kyllä se kakka pitää vaihtaa HETI. taitaa terkaa etsimällä etsiä jotain vikaa,jos ei ole niin keksii.

mutta 10-15vaippaa on ihan eri kuin 20kpl
 
miukkuli
Mutta eikö kenellekään muulle ole käynyt niin, että yhden vaipanvaihtorupeaman kuluessa kuluisi se 2-3 vaippaa..? Meilläkin odoteltiin vanha vaippa auki että pissa tuli. Mutta välittömästi kun saatiin kuivaa ylle tuli taas jotain, ja jotain, ja jotain ja koska vauvan peppu oli siinä vaiheessa aivan hirvittävässä kunnossa, oli pakko vaihtaa kuivaan heti. Ja tosiaan se 20/pvä meni... Nykyään menee se 4-5/pvä ja potalle opetellaan.
 
[QUOTE="madame";23951496]HÄH ihme terveydenhoitaja!! kyllä se kakka pitää vaihtaa HETI. taitaa terkaa etsimällä etsiä jotain vikaa,jos ei ole niin keksii.

mutta 10-15vaippaa on ihan eri kuin 20kpl[/QUOTE]

Mullekin sanoi terkka että ei joka pierun takia tartte vaihtaa vaippaa...ja siis meillä pierut oli melkoisen kosteita. Sanoi että ei maitokakka polta ihoa...meillä se kyllä polttaa ihan hetkessä.
 
"mia"
Meillä meni kuopuksella ekat 4 kk varmaan 15 vaippaa päivä, paskoi koko ajan ja pylly paloi tosi herkästi. Pakko oli siis vaihtaa. Tahti harveni huomattavasti kun aloitti kiinteätä ja paskakin kiinteytyi.
 

Yhteistyössä