Neuvokaa kanamunien keittäminen!!

Keitän niin harvoin kanamunia,etten en ikinä muista kauan niitä pitää keittää :ashamed: Haluun et ne menne koviksi,ei siis silleen et niitä syödään lusikalla.Entä kylmään vai jo kiehuvaan veteen?

*Noloo*
 
maikki74
\
Alkuperäinen kirjoittaja 30.09.2004 klo 16:51 Pocahontas kirjoitti:
Kylmään veteen ja ku alkaa kiehua niin siitä 8-10 min niin on kovia.
Ja kun ovat kiehuneet sen 8-10 minuuttia niin kaadan kuuman veden pois ja laitan kattilaan kylmää vettä, ja on kuoret lähtenyt hyvin pois.
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 30.09.2004 klo 21:21 maikki74 kirjoitti:
\
Alkuperäinen kirjoittaja 30.09.2004 klo 16:51 Pocahontas kirjoitti:
Kylmään veteen ja ku alkaa kiehua niin siitä 8-10 min niin on kovia.
Ja kun ovat kiehuneet sen 8-10 minuuttia niin kaadan kuuman veden pois ja laitan kattilaan kylmää vettä, ja on kuoret lähtenyt hyvin pois.
Näin juuri.Sitä sanotaan munien säikäyttämiseksi :D
 

Yhteistyössä