Netflix ja muut suoratoistopalvelut

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kyllä ärsyttää! Ihmisillä monta vapaata ja olisi aikaa katsoa leffoja mutta ei, mitään uusia ei laiteta tulemaan. Samat vanhat leffat pyörii viikoista toiseen ja mikä surkeinta, jotkut ovat ikivanhoja jo tv:ssä kulutettuja elokuvia tai jotakin taidepläjäyksiä, joista tavallinen ihminen ei saa mitään irti:/ Ei noista näköjään kannata maksaa. Tiedän, että valitus täällä ei auta. Kunhan nyt purin turhautumista. Sorry.
 
vierailija
Holalla saa Netflixistä näkyviin USAn ohjelmavalikoiman, joka on moninkertaisesti suurempi kuin pohjoismaiden valikoima.
Vinkit ovat taas taattua ammumoolok-laatua. Käyttämällä Holaa sinun koneestasi tulee peer-to-peer mallilla toimivan salatun virtuaaliverkon reititin, joka toimii myös exit nodena. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että esim. samassa virtuaalisessa Hola-verkossa toisella puolella maailmaa oleva pedofiili saattaa ladata netistä tai jakaa nettiin lapsipornoa sinun koneeseesi liittyvällä julkisella IP-osoitteella joka on potentiaalisesti jäljitettävissä sinuun, muttei kyseiseen pedofiiliin. Sinun koneesi toimii liikenteen välittäjänä. Poliisit voivat koputtaa oveesi vaikka vuosienkin päästä ja voit vain kuvitella minkälainen kusinen, pelottava ja äärimmäisen nolo soppa on valmis teknisen tutkinnan ja kuulustelujen myötä.

Mutta hei, mukavia Netflix-hetkiä!
 

Yhteistyössä