naudan sisäfile maistui oudolle

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja idie
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
Maksamainen?

Me ostettiin kerran sisäfile ja maistui maksalle, googlaamalla todettiin että alkanut pilaantumaan. Osa koko fileestä maistui tolta, pakkasessa oli osa mistä taas maksan maistoin mutta puoliso ei, ja en suostunut enempää syömään.

Ja kun kuittia ollut, niin ei voinut mennä valittamaan, vaikka päiväystä oli vielä jonkun verran....
 
No en ole syönyt maksaa vuosikausiin, joten en kyllä tarkkaan muista miltä se maistuu. Mutta ehkä joo vähän sellainen.

Tää on ollut pakkasessa ostosta lähtien ja nyt syötiin. Ei ole kuin max kuukauden siellä pakkasessa ollut kuitenkaan.

Haisi tismalleen samalta miltä maistuikin. Mies kyllä maksaa syönyt eikä sanonut mitään maksan mausta, mutta huomasi kyllä mieskin tuon maun, suuri lihan ystävä ja itse en ole niinkään
 
Meillä oli kans ollu ihan pienen ajan pakkasessa ja sieltä sulatettiin, niinkun monta kertaa ennenkin. Alettiin siinä vielä kypsentämättömänä ollutta samasta kasasta sulatettua ihmetteleen ja sekin haisi aivan järkyttävältä.

Ja ennenkin syönyt sisukkaa mikä on läpikypsä ollut, ja se ei ole tuolta maistunut ikinä, ja nuo meidän ei ollut edes läpikypsiä.
 
Naudan liha on aina pahaa. Samoin myös toki sikanauta jauheliha maistuu oksettavalle. En ole pitkiin aikoihin niitä ostanut. Kanaa yms tulee syötyä. Pikkuhiljaa kyllä lisännyt soijasuikaleiden käyttöä.
 
No en ole syönyt maksaa vuosikausiin, joten en kyllä tarkkaan muista miltä se maistuu. Mutta ehkä joo vähän sellainen.

Tää on ollut pakkasessa ostosta lähtien ja nyt syötiin. Ei ole kuin max kuukauden siellä pakkasessa ollut kuitenkaan.

Haisi tismalleen samalta miltä maistuikin. Mies kyllä maksaa syönyt eikä sanonut mitään maksan mausta, mutta huomasi kyllä mieskin tuon maun, suuri lihan ystävä ja itse en ole niinkään

 
Mitäpä sitä ihmettelemään. Vieras tuoksu ja maku kertoo joko lihan pilaantumisesta tai kontaktista johonkin, josta on tarttunut vierasta hajua/makua. Harvoinhan ruoka pilaantuu ennen aikojaan kun meillä on hyvät kylmäketjut olemassa, mutta ei se nyt täysin tavatonta ole sittenkään. Omat aistit ovat paras ja tarkin mittari raaka-aineen laadusta.
 

Yhteistyössä