NAISTENKLINIKALLA IVF/ICSI -HOITOJA SAANEET!

Kertoisiko joku Naistenklinikalla IVF/ICSI-hoidoissa ollut, että jos ensimmäinen ICSI-hoito ei tärppää, niin joutuuko odottamaan taas puoli vuotta kuten nytkin jonottaessamme syksyn hoitoon? Vai pääseekö sitä "hoitoputkeen", jota voidaan tehdä tiuhaan tahtiin tilanteen ja kuukutiskiertojen mukaisesti?

Minkälaisia kokemuksia teillä on, jotka olette Naistenklinikalla olleet onnistuneessa IVF/ICSI -hoidossa?
Saimme ekan lapsemme Väestöliitossa ja nyt olemme jonossa Naistenklinikalle toista lasta yrittämään =)

Kiva olisi, jos kertoisitte :heart:
 
Hei, meidän ensimmäinen hoito piti olla syyskuussa 07, mutta jonotilanteen takia pääsimme aloittamaan vasta lokakuun lopulla. Hoitajien lakonuhka vielä sotki hoitosuunnitelman toteutumista, mutta itsenäisyyspäivän aikaan oltiin vihdoin puktio ja siirtovaiheessa.

Tästä hoitorumbasta oli tuloksena tyylipuhdas nega, joten saimme luvan jatkaa hoitoja, kunhan kroppa olisi saanut toipua edellisestä hoidosta. Käytännössä tämä tarkoitti, että seuraava hoito aloitettiin nyt maaliskuussa 08 ja punktio ja siirto oli pari viikkoa sitten. Tässäkin hoitoa lykättiin jonotilanteen takia taas suunnitellusta yhdellä kierrolla..

Meidän kokemuksesta hoitojen väli on siis noin 2-4 kuukautta jonotilanteesta riippuen eli aika nopeasti pääsee julkisellakin hoitoja jatkamaan ainakin Naistenklinikalla.
 
Kiitos sinulle vastauksestasi! Se huojentaa mieltäni, että negan sattuessa ei tarvitse jonottaa taas ihan alusta.

Millainen fiilis sinulle jäi hoidosta ja henkilökunnasta jne? Meille tehtiin aikanaan alustavat tutkimukset Naistenklinikalla ja vars. hoito Väestöliitossa maksusitoumuksella ja Väestöliiton henkilökunta oli aivan ihanaa!

Joko sinulla on tulos selvinnyt alkion kiinnittymisen suhteen. Tsemppiä ja voimia oli tulos kumpi tahansa!!! :)
 
Me ollaan oltu naistenklinikan asiakkaita 12/2004 asti ja oikein mukavaa henkilökuntaa on ollut koko ajan.Jonotusta on mahtunut tutkimuksiin ja hoitoihin. Varsinaiseen IVF-hoitojonoon päästiin 02/06 ja eka hoito oli 08/06 eli puoli vuotta odotusta. Siitä hoidosta tuli kemiallinen raskaus ja PAS:n päästiin 11/06 eli 3kk jonotusta-->nega. Sitten saatiin ilmoittautua seuraavista kuukautisista uuteen ivf:n.Varsinainen siirto tapahtu 02/07-->km rv11 ja sitten jouduttiin odottamaan PAS:n 3kk-->kemiallinen raskaus ja taas jonottamaan viimeiseen IVF:n joka nyt on käynnissä jonotusaika oli 6kk tähän hoitoon.

Eli aina ollaan saatu odottaa mutta PAS:n pääsee nopeammin sehän ei vaadi niin paljon seurantaa kuin ivf. Toivottavasti sait jotakin selvää sepustuksestani... :)
 

Yhteistyössä