Nainen ajaa lasten päälle! (IL)

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
On kyllä tosi karua. Mikähän lienee kyseisen tyypin motiivina näissä? :O
Ei voi keksiä, eikä ymmärtää mikä tässä on taustalla.
Toivottavasti nainen ei enää jatka tota, ettei tapa ketään. :(
 
Alkuperäinen kirjoittaja samaa mieltä;26313272:
Varmaan se Mira Tiirikainen. Jumantsuide, Mira kaupunkimaasturissa. Siitä varmaan tulee aika vitunmoinen rymäys!
Mikä juttu tää on? Mitä nyt olen missannut. :O
 
fsv
Miettikää oikeesti, jos toi on sama henkilö, joka tekee tota. Jättäneekö hommaa tuohon vai viekö jossain kohtaa pidemmälle? Eli näyttää, että mee vaan yli ja sit kaasuttaakin kunnolla päälle. Kaikki uhrit on käsittääkseni olleet poikia, joten tiedä taas, mistä kyse.
 
justiinsa joo..
Voi olla että ko henkilö on akateeminen, mielenterveysongelmista kärsivä, ja saattaa esim lääkäri, tiedän yhden naislääkärin joka kykenisi varmasti "lastenvihaajana" tuontyyppiseen meininkiin. En vain tiedä missäpäin hän nykyisin liikkuu. Mutta LAPSET VAROKAA TIENPÄÄLLÄ, SUOJATIELLÄ ÄLKÄÄ MENKÖ YLI VAIKKA JOKU PÄÄSTÄÄ MINÄKÄÄN EN MENE, HULLUJA RIITTÄÄ!
 
Kappas vaan
Alkuperäinen kirjoittaja samaa mieltä;26313272:
Varmaan se Mira Tiirikainen. Jumantsuide, Mira kaupunkimaasturissa. Siitä varmaan tulee aika vitunmoinen rymäys!
...että tämä kommentti täyttää kunnianloukkauksen kriteerit. Esität julkisesti että sinusta joku tietty henkilö ketä et tunne on tämmöisen liikennerikoksen takana? Sillälailla. Tiedätkö mikä on kuvakaappaus? Hyvää onnea elämään, tarvitset sitä varmasti vielä noilla hoksottimilla.
 
"..."
Ehkä joku alle 10v poika on kiusannut tämän yliajajanaisen lasta, tai tätä naista hänen ollessa pieni, ja nyt hänellä on napsahtanut jokin päässä. Mikään ei tietenkään oikeuta käytökseen, mutten keksi muutakaan selitystä...
 
[QUOTE="hohhoijaa";26316829]Jotenkin vaikee arvata että tämä "hassu" läppä on heti alkupäässä. Jos muistettais taas, että lapseen kohdistuvan väkivallan takana on useimmiten lapsen omat vanhemmat.[/QUOTE]
Ihan kun en tietäis.

Vapaaehtoisesti lapsettomat on vaan ollut tapetilla viime päivinä, ja nimenomaan lapsivihamielisten kommenttien kera. Heti tuli mieleen joku eukko, jonka missiona on hävittää lapset maan päältä.
 

Yhteistyössä