Nahkasohva koiraperheeseen?

Laitan tännekki alotuksen varmuuden vuoksi:

Kysyisin näin kodinhoidon amatöörinä mitä nahka sanoo kolmesta koirasta. Meillä aina ollut rumia käytettyjä kangassohvia ja nyt olisi ajatus laittaa vähän parempi sohva. Askossa olisi kiva nahkadivaani? Koirat ei saa olla sohvalla mutta ohan ne ... :headwall:

 
Nahka on helppo puhdistaa koirien kuolasta ja muusta liasta kun voi vaan pyyhkiä kostealla. Mut huono puoli on se et kuluuhan se nahan pinta noista tassuista jonkin verran. Meillä ollut nahkasohvat nyt pari vuotta ja koira saa olla sohvalla. Isompi sohva hiukan kuluneempi kun jostain syystä siinä istutaan enemmän mut kuitenkin ihan siisti edelleen. Ei ehkä mitään 10 vuotta kestä kuitenkaan koiran kanssa.
 
Aito nahka kestää, tekonahka ei. Riippuu tietenkin, onko koirat kuinka rauhallisia, vai hyperaktiivisia soffalla meuhkaajia, mutta meillä on ja pysyy päätös, etä seuraavaksi tulee nahkasohva... Tietenkin iso koira petiä laittessaan saa pahaa lälkeä aikaiseksi, oli sihva sitten juuttikangasta tai silkkiä ;)
Koira on kuitenkin aika helppo opettaa sohvalta pois tai ainakin opettaa omalle paikalle, vaikka toiseen päätyyn taiteltuun vilttiin tms ;)
 
Meillä kaksi koiraa, nahkasohvat ja periaatteessa koirat eivät ole sohvilla ... ;) Nahkasohva helppo putsata kostealla rätillä ja välilla vähän jotain rasvaisempaa joka hoitaa sitä nahkaa.
Mulla oli ennen tanskadoggi ja kangas sohva - melko katastroofinen yhdistelmä !

Koirat saa pysymään helposti pois sohvilta - tuoli pitkittäin sohvalle vaan, eipäs kiipeile kukaan. Tai sitten toi 'oma paikka viltin pâällä' - keino... Toimii ranskanbuldogilla ihan jees :whistle: ;)
 

Yhteistyössä