Näyttö pimenee

  • Viestiketjun aloittaja Tumpelo
  • Ensimmäinen viesti
Tumpelo
Mikähän koneessa vikana? Jos jää joksikin aikaa päälle ettei käytetä, näyttö pimenee eikä kuva palaudu.
Pitää pakkosammuttaa, eikä sitten uudelleen käynnistettäessä käynnisty vaan menee päälle käynnistyksen korjaus.
 
b
Siinä on jokin lepotila-asetus päällä tms. Kyllä mullakin pimenee, eli se säästää silloin virtaa, mutta kuva palautuu, kun liikuttaa esim. hiirtä. Mulla läppäri, joten hieraisen yleensä tuota hiirilevyä ja näyttö palautuu.
 
Tumpelo
Tiedän tuon lepotila asetuksen. Meillä vaan kuva ei palaudu millään konstilla. Kone on pakkosammutettava jonka jälkeen ei palaudu toiminnat ilman käynnistyksen korjausta:(
 
Väsynyt kerta kaikkiaan:(
Juu, näin on emolevy sökö. Kone ei kuulemma mene takuuseen vaikka HP tonnin kone, jossa luulisi olevan kahden vuoden takuu. Ei näitä pienempiä kuitenkaan.

Jouduin tään ostaan kun edellinen joutui huoltoon puolen vuoden käytön jälkeen. Tarvin konetta työssä joten pakko oli ostaa uusi. Rikkoutunut viipyi huollossa neljä viikkoa.

Tää murheenkryyni kone olikin sitten huollossa kolme kertaa peräjälkiin, yhteensä varmaan kolmisen kuukautta. Mitään hyvitystä ei saanut vaikka maksettu kone oli näin kauan pois pelistä.

Nyt juuri kun uudella koneella ois tullut kaksi vuotta täyteen 13.11.2009, se tilttasi lopullisesti. Voiko todellakin Hewlett-Packard dv6000 sarjan koneella olla näin lyhyt takuu?
 
Meilläkin oli HP:n kone josta se emolevy hajosi ja takuu oli loppunut 2 vko aikaisemmin. Ei mennyt takuuseen ei... Olisi kuulemma voinut jonkun valituksen tehdä jonka käsittelyssä olisi mennyt noin 3-6kk,joten ostimme uuden koneen...ja sitten tuli noin 3kk hajoamisen jälkeen HP:lta sähköpostia jossa ilmoitettiin että heidän koneissaan on huomattu joku vika joka hajottaa emolevyjä.....että silleen. Ei kyllä enää HP:n konetta osteta...
 

Yhteistyössä