Näytenumeroita !!!!

NHL-TÄHDET TURKUHALLISSA 6.8.2008 KLO 19.00



Turkuhallissa räjähtää ensi viikon keskiviikkona, kun Koivujen johdattama Läkerol Dark Allstars saa vastaansa Peter Forsbergin Icebreakersin. TPS Hockey Akatemian järjestämässä hyväntekeväisyysottelussa nähdään ennen näkemätön määrä NHL-tähtiä ja maailman huippupelaajia.

200 ensimmäiselle ilmainen pääsylippu Läkerol Dark Allstars -hyväntekeväisyysotteluun perjantaina 1.8.2008 klo 11 alkaen ravintola Red Hot Chilistä, Eerikinkatu 15!
 
No, ilmainen verovinkki niille , jotka saivat mätkyjä (arvo n. 10 ?) Maksa täydennysmaksuna mätkyn määrä -9,99 ? 30.9.2008 mennessä. Jäät velkaa verottajalle 9,99 ?, mutta alle 10 ? verosaamista ei laiteta maksuun. http://www.vero.fi/nc/viewarticle.asp?article=4356&language=FIN
http://www.vero.fi/nc/viewarticle.asp?path=5,41&article=253&domain=VERO_MAIN&language=FIN&index
 
Liittymällä suomalaisen kirjakaupan kanta-asiakkaaksi elokuun aikana saa ilmaiseksi mielihyvä setelin. (sillä saa r-kioskilta ilmaiseksi vuokrata leffan tai fazerin sinisen suklaalevyn) Sen saa väliaikaista korttia vastaan.
http://www.suomalainenkirjakauppa.fi/Kantaasiakkuus/Liitykantaasiakkaaksi/tabid/105/Default.aspx :)
 
Mervi
Kaikenlaisia ilmaisnäytteitä ja kylkiäisiä löytyy näemmä www.kilpailumaailma.fi

Toivottavasti toi ilmainen BabyBjörnin lusikka -kampanja on vielä voimassa, olis kiva saada lapsellekin jotain hauskaa...
 
Sunnuntai-klubi: Sunnuntai-klubi on pullantuoksuinen kotipesä kaikille leipomisen ystäville. Klubi tuo sinulle leipomisen iloa, mm. uusia maukkaita reseptejä ja vinkkejä sekä vilkasta ajatustenvaihtoa muiden kotileipureiden kanssa.
Liittymällä jäseneksi saat säännöllisesti Sunnuntai-postia sähköpostiosoitteeseesi, joten sinulla on aina uusia hyviä leivontareseptejä läheistesi ilahduttamiseksi. Myös monet kilpailut, arvonnat ja erityisedut on tarkoitettu vain jäsenille. Jäsenyys on maksutonta.
http://www.raisio.com/www/page/Sunnuntai2008_SunnuntaiKlubi
 

Hesburgerin Lastenklubiin on tervetullut jokainen alle 12-vuotias. Klubijäsenyys tuo kivoja etuja ja hauskoja yllätyksiä - ja on aivan ilmainen. Lastenklubi on täynnä toimintaa. Jäsenenä saat nämä kaikki edut.

Oma klubilehti - Minihese
Hesburgerin Lastenklubin oma lehti, Minihese, ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Siinä on mukavasti luettavaa, kivoja puuhatehtäviä ja klubilaisten kuulumisia. Posti tuo klubilehden sinulle suoraan kotiin.

Klubietuja
Lastenklubilaisena saat myös erikoisetuja, kuten tarroja ja julisteita. Voit osallistua myös erilaisiin kilpailuihin. Voimassaolevat klubiedut näet aina uusimmasta klubilehdestä.

Klubitarjouksia
Myös vanhemmat voivat nauttia klubieduista. Klubisanomissa on etukuponkeja, joilla koko perhe voi yhdessä tehdä edullisen herkutteluretken Hesburgeriin.
http://www.hesburger.fi/lastenklubi/
 
McDonald´s perhekerho: Jäsenkorttiedut 2008
Perhekerhon virallinen suojelija Ronald McDonald muistaa kaikkia 3-10-vuotiaita kerholaisia heidän syntymäpäivänään kortilla ja lahjalla.

Ostaessasi Happy MealTM -aterian minkä tahansa muun aterian yhteydessä saat yhden Sundae-jäätelön kaupan päälle.

Saat Pauligin kahvin tai teen
(2 dl) kaupan päälle, jos ostat vähintään kahdella eurolla.

Jäsenenä saatte tietoa tapahtumista McDonald's Ravintoloissa, Happy Meal TM -kampanjoista sekä kerholaisten omista kilpailuista. Kerhoon kuuluminen on maksutonta, eikä velvoita mihinkään.
http://www.mcdonalds.fi/perhekerho/kerhoedut.php
 

Yhteistyössä