Näin Suomi harrastaa seksiä?

Jokaisessa iltapäivälehdessä on aina olevinaan nämä "suuret seksikyselyt". Oikeasti niistä ei käy ilmi juuri mitään oikeasti seksuaalisuuteen tai seksielämään liittyvä. Näin siksi, koska lehdet eivät voi ihan mitä tahansa hyvän maun vastaista paperilleen printata. Nyt asiaan tulee muutos, ja toivoisinkin jokaisen KaksPlussalaisen osallistuvan.

Tulokset julkaistaan tämän viikon perjantaina, ja olisikin toivottavaa, että kaikki Vauvalaiset vastaisivat ASAP! Muistakaa, että kaikki kohdat ovat täysin vapaavalintaisia! Kenenkään yksittäisen vastaajan tietoja ei luovuteta missään muodossa mihinkään, eikä niitä säilytetä enempää kuin analyysin kannalta on tarpeellista.

Täytä kysely tästä

Keskustelu aiheesta tähän viestiketjuun olisi myös toivottavaa! Kyselyssä on jo yli 15.000 vastaajaa, joten tuloksien pitäisi olla melko tarkkoja. Myös palaute suoraan kyselynlaatijalle olisi toivottavaa!

*VINK VINK* kysely vertaa vastauksiasi muiden vastauksiin ja kertoo sinulle, miten pärjäsit suhteessa muihin. Mitään kyselyssä annettuja tietoja ei luovuteta kenellekään kolmannelle osapuolelle. Koskaan.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä