muumufanin terveiset!

Muumifani soitteli mulle ja pyysi kertoon täällä tilanteestaan. Eli hän joutui sairaalaan raskausviikolla 19. Vuodot loppu välillä ja hän pääsi kotiin. Vuoto alkoi kuitenki viimme viikolla uudestaan. Joten muumifani on sairaalassa. Viikkoja nyt 22+4. Kotiin hän ei enään pääse ennen vauvojen syntymää.Huomenna hänet siirretään Oulun yliopistolliseen. Eilen olivat aloittaneet kortisoonin annon. Muumifani pyysi kysyyyn, että oisko täällä "kohtalo" tovereita. Jos jollakin on ollut samanlainen tilanne niin kertoisitko milloin vauvan on syntyneet/ minkäkokoisina/ ovatko kauan olleet teho-osastolla mikä on tilanne nyt. Välitän sitten tiedon hänelle. KIITOS!!
 
muumifani harmaana
Heippa kaikille, pääsin yllättäen perjantaina Oulun sairaalasta kotiin ainakin nyt yritetään vielä kotona olla kun vuodot taas loppuivat =)
ultrassa vauvoilla ei mitään poikkeavaa onneks näkynyt, toiselta vaan laps vesi melkein kokonaan loppu :/ mutta toivottavasti kehittyy lisää sen verran et päästäis vielä viikkoja etteen päin :heart: täällä kotona nyt pötköttelen sen mitä näiltä lapsilta vain voin.
 
Muumifani joutu takas sairaalaan maanantaina, ku vuotoa rupes tuleen runsaasti. Nyt odottelee, että vuoto taas vähenis ja pääsis ainakin käymään kotona. Sitä mistä veri tulee ei oikein tiedetä. Ei se ainakaan istukasta tuu.
 

Yhteistyössä