Muumimaailma ja majoitus kesällä

  • Viestiketjun aloittaja Hyvissä ajoin
  • Ensimmäinen viesti
Hyvissä ajoin
Nyt jo suunnitellaan kesäreissua =) Ekaa kertaa mennä Muumimaailmaan ja ajatuksena olla 2 yötä kylpylässä (Naantali). Tuleeko kesäksi yleensä jotakin perhepaketteja? Vai pitääkö mennä listahinnoin?
 
Me oltiin toissa kesänä Naantalissa yötä ihanassa pienessä majatalossa, yhden yön hinta oli 99e ja siihen sisältyi aamiaiset ja 2 lippua muumimaailmaan. Tykkäsimme kovasti, muumimaailmaan oli matkaa n. 200m, ruokapaikat lähellä. Naantalin omilta sivuilta löytyy noista majoituspaketeista paljon tietoa... =)
 
Gluteus maximus
Naantali on ihana ja sen ympäristö, mutta Muumimaailma oli meille todellinen pettymys! Naantalin kylpylään kannattaa varata ajoissa huone. Kesä aikaan ihan täynnä. Turun Caribiakin on kiva majoituspaikka
 
täti
me oltiin yötä turussa, ompussa. aamulla mentiin höyrylaivalla naantaliin ja se matka oli sekä aikuisille että lapsille todellinen elämys! satamastahan on vain pieni kävelymatka muumimaailmaan ja silloin katseltiin kaunista naantalia. pois tultiin ilmaisella muumibussilla joka tulee aivan turun keskustaan. kannattaa muistaa myös nää turun hotellit yms.
 
pyh
Mä en ymmärrä tuota muumimaailman viehätystä, se on niin typerä. Ne näyttelijät jotka esittää esim nuuskamuikkusta ja myytä, on ihan väärän näkösiä! Ja nuuskamuikkusella kitara, hei haloo!
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja Gluteus maximus:
Naantali on ihana ja sen ympäristö, mutta Muumimaailma oli meille todellinen pettymys! Naantalin kylpylään kannattaa varata ajoissa huone. Kesä aikaan ihan täynnä. Turun Caribiakin on kiva majoituspaikka
Joo, näin olen kuullut muiltaki. Muumeja on lvattu menä kasomaan, niin sen teemme, mutta aion varmistaa sitten muutakin mukavaa reissuun, kylpylää tms.
 
vieras
Ärsyttää kun silja line ja sokos hotels ainakaan ole julkaissut uusia muumipaketti hintoja.. pitäis pikkuhiljaa alkaa varata jotta saadaan samaan reissuun muutakin ohjelmaa.. muuten ovat pian muut paikat varattuja jo.. nyt viedään parhaat kesän jutut jo mökeissäkin ja isomman porukan risteilyissä..lähdössä isompi perhe niin täytyy ajoissa saada paikat kaikkialle varattua jos aikoo päästä tiettynä viikkona edes.
 

Yhteistyössä