Mun lapseni on mainoksen uhri. 5-v tuli tuossa kysymään, että

  • Viestiketjun aloittaja äippä
  • Ensimmäinen viesti
Annuska
Kumma juttu, mutta myös meidän tytär on havainnut tuon Actimel - mainoksen. Ei ole muista mainoksista puhunut, mutta siitä kyllä, ja sanoi, että tuota varmaan pitäisi hommata. Itselläni ei ole mitään käsitystä koko mainoksesta.
 
noksu
Meillä kans 5v haluaisi luottaa actimeliin että ei olisi kokoajan kipeenä.
Toinen minkä kyllä muistaa on se kakkosella näkyvä "kasvattaja, muista että lapsen tulee ulkoilla vähintään 2h päivässä".
Tämä lause kuullaan yleensä illalla kun käsken sisälle :D
 
äippä
Aika jännä.. ehkä niillä siellä Actimelillä onkin jokin salainen juoni tässä takana: aivopestään kaikki Suomen 5-vuotiaat haluamaan Actimeliä, niin että vanhempien on pakko sitä ostaa kaupassa :D

Ei tuo lapsi muista mainoksista puhu, eikä kyllä muutenkaan telkkua juuri katso. Tai ainakaan muita kanavia kuin kakkosta. Mut hyvin on mieleen siis jäänyt..
 
Alkuperäinen kirjoittaja piupali:
meillä tyttö 3vee on lähössä joka päivä ostaan "blätsejä" helää lelukauppaan,,,vissii siinä mainoksessa lauletaan että herää lelukauppaan,,,
Joo, ei tarvittu kuin yksi lastenohjelma kolmoselta niin lapset alkoivat heti puhua Bratzeista. Eipä katsella jatkossakaan muuta kuin Ylen lastenohjelmia, niin säästyy aivopesulta.
 
KK
Aktimeliä on käskenyt meidänkin 5v tuoda kaupasta, koska se tekis hyvää meidän kaikkien vatsalle! :D
Ja 1v meillä rakastaa Biolan mainoksen laulua, poika aina seisoo telkkarin edessä ja nytkyttelee :D
 
vieras
Täällä yksi actimel mainoksen uhri!
Lapsetkin kyllä siitä muistuttaa kaupassa ja aina sitä on jääkaapissa.
Joka päivä juodaan. Jos haluatte lapsillenne näyttää, miltä actimel maistuu, laittakaa tavallista jogyrttia lasiin n. 1/3 tai 1/4 lasillista ja loppu maitoa. Sekoita hyvin. Maistuu samalta ja kun ottaa maitohappobakteeri tabletin siinä samalla, tehokin on yhtä hyvä.
 

Yhteistyössä