Muistitestaus vie hoitajien ajan

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
QUOTE="vierailija, post: 33885801"]
Valtava pula hoitajista ja tekevät peräkkäisiä vuoroja jatkuvasti!
[/QUOTE]
Ehkä joku ei ole vielä kuullut, että lopettavat hommat ?
 
vierailija
Olen selkärankareuman takia käyttänyt kortisonia vuodesta 2016 lähtien joskus isommalla annostuksella ja pääsääntöisesti päivottäin 2.5 mg Prednisolonia. Haittavaikutuksia tulee jos päiväannos on 7,5 mg ja käyttö on jatkunut vuosikausia. Kortisoni on vanha, paljon tutkittu ja hyvä lääke. Muutama tippa sinne tänne ei aiheuta mitään.
 
vierailija
Ap on huolissaan, kun some-aika luurilla jää työpaikalla liian niukaksi...
Huoh. Ei monessakaan hoitoalan työpaikassa ole aikaa somettaa. Aika soitetaan suutansa, että hoitajat vain istuu kahvilla tai tietokoneella. Niin tota noin kun monesti omaiset tulee käymään juuri silloin kun hoitajilla on oma ruokatauko tai kun on kirjaamisen aika. Ei siellä työpaikan tietokoneella missään somessa olla vaan kirjataan niitä päivän tapahtumia potilastietojärjestelmään.

Myös hoitajilla on oikeus taukoihin. Meillä ainakin tauot vanhuspuolella on samassa tilassa missä vanhukset on ja kyllä siinä on oma rauha kaukana. Oikein levottomana päivänä saat hädintuskin syötyä kun koko ajan kulkee vanhuksia siinä ääressä hyvä ettei sormet lautasella. Ei todellakaan ole mitään erillistä taukotilaa. Siinä samassa tilassa myös tehdään koneelle kirjaamiset ja se onkin todella hieno juttu jos on asukkaat levottomia. Ei pysy ajatus kasassa kun koko ajan joku höpöttää. Ne kirjaukset on oikeasti tärkeitä, ei niitä huvikseen tehdä.

Kyllä, olen täysin valmis vaihtamaan alaa.
 
vierailija
QUOTE="viisikymppinen isoäiti, pos09, member: 121856"]
ei siinä mitään turhaa ole. pitäähän se testata kaikilta sitä testiä tarvitsevilta
Se on harhaluulo niin kauan kun ei perehdytä asiaan kunnolla.
[/QUOTE]
Nneurinntinn-valmisteessa on lamppu. En antaisi sellaista kenellekään. Miten niistä on ohjeet?
 
vierailija
Miksi muistitestauksen pitäisi olla jotain hoitoa?
Eihän esim. kuulon tutkimuskaan ole mitään hoitoa potilaalle, vaan siitä tuloksesta katsotaan tarvitseeko potilas lisätutkimuksia vai ei tarvitse esim. erikoispkl:lla. Ja sieltä ohjeet, voidaanko hoitaa vai, leikkaus , kuulolaite tai ei voi tehdä mitään.
Kaikki titaanidioksidi pois niin alkaa kuulla ja voi ne vaikutti sulattaa/imuroida pois😄
 
vierailija
Että pystytään hahmottamaan kuinka pitkälle ja kuinka nopeasti muistisairaus on edennyt. Juridisesti jos potilas ei tiedä mitä kynällä tehdään on hänelle määrättävä edunvalvoja.
 

Yhteistyössä