Muistan joskus ihmetelleeni, että koska sitä osaa lopettaa lapsienteon?

Pelkäsin etten osaa lopettaa koska pidän raskausajasta ja rakastan lapsia ja syntymän hetkeä. Joku kuitenkin muuttui kahden lapsen jälkeen.
Nyt olen varma etten halua enempää lapsia sillä rakastan sitä, että saan myös aikaa itselleni. Nautin kun lapset kasvavat ja alkavat pärjäillä hieman jo omillaan arjen askareissa.
Ja tämä ON IHANAA! :heart:

Joku päivä saan tulla töistä kotiin ja lähteä vaikka lenkille ilman, että tarvitsee keksiä lapsille hoitajaa! Sitäkin odotan niin kovin :whistle:
 
"vieras"
Meillä on kolme ja päätimme, että tässä nämä on. Aivan vuorenvarmasti. Asuminen ja kaikki on järjestetty kolmelle. Ja nyt sitten... Järjetön vauvakuume takoo.
 
[QUOTE="vieras";26865233]Meillä on kolme ja päätimme, että tässä nämä on. Aivan vuorenvarmasti. Asuminen ja kaikki on järjestetty kolmelle. Ja nyt sitten... Järjetön vauvakuume takoo.[/QUOTE]

Apua, voiko se siis vielä tulla? :kieh:
 
"mutsi"
Meillä on viisi ja vieläkin iskee vauvakuume! ei se taida mennä ohi ollenkaan,ainakaan mulla:) mut ei vais,kyllä nää nyt on tässä! Joskus kaipaan jo itelleni ja miehelle enemmän omaa,kahdenkeskitä aikaa.Nyt ois vaikka yks kahenkeskinen yö luksusta! Isompaa lapsilaumaa on vaikeampi saada hoitoon kun yhtä tai kahta.
 

Yhteistyössä